Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 25 minut temu
Panzerwaffe 2014-07-01, 2:55 18
"Zwiódł mnie styl literacki."

Widze humanista sie znalazl. Niedlugo bedziesz mogl podziwiwiac styl literacki na etykietach produktow siedzac na kasie w sklepie.
Zgłoś
konto usunięte 2014-07-01, 3:13 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-07-01, 3:17 1
Trzyzet napisał/a:

@ Mihusbdg Jeśli Cię uczą na studiach takich rzeczy to współczuję ;o

hmm, a niby czemu?

co do basenu, to pewnie jakaś lampka pod wodą straciła szczelność.
Zgłoś
Ęriko De Skuczas Palabras 2014-07-01, 3:22 1
Darex napisał/a:

Przeciez prąd płynie. Logiczne, że bedzie zatem w basenie.

Nieprawda. Przyjmując Twój tok myślenia, logicznym byłoby, że prąd jest w rzece (i faktycznie jest, tyle że nie elektryczny). Woda w basenie stoi, więc prąd w niej nie płynie.

Powymądrzałem się, dziękuję, dobranoc
Zgłoś
bylewolne 2014-07-01, 7:37 22
Ęriko De Skuczas Palabras napisał/a:

Nieprawda. Przyjmując Twój tok myślenia, logicznym byłoby, że prąd jest w rzece (i faktycznie jest, tyle że nie elektryczny). Woda w basenie stoi, więc prąd w niej nie płynie.

Powymądrzałem się, dziękuję, dobranoc

W niej płynie prąd stały.
Zgłoś
konto usunięte 2014-07-01, 8:35
Luzik. Wszyscy żyją.
Sprawdziłem
Zgłoś
konto usunięte 2014-07-01, 9:38
Elektryzująca zabawa.
Zgłoś
Novac 2014-07-01, 9:41 2
Jestem na 100% pewny że już to tutaj było ale za cholerę nie mogę znaleźć tego tematu. Końcówka maja bankowo. Dziwna sprawa. Tytuł pamiętam był prawie taki sam.
Okazało się że barierka była pod prądem.
Zgłoś
herbalix 2014-07-01, 10:02
ja stawiam na electrophorus electricus
Zgłoś
konto usunięte 2014-07-01, 10:24
@up
Wonsz elektryczny?
Zgłoś
konto usunięte 2014-07-01, 11:04 1
Przeciez powiedzieli na koncu ze najprawdopodobniej z niepodlaczonego uziemienia pompy basenowej. Rura ktorej sie dzieciaki zlapaly zakopana w ziemi i pewnie wystarczylo zeby zamknac obwod. jak im sie miesnie zaczely napinac 50-60 razy na sekunde to pewnie dlatego tak zesztywnialy ;D obraz na monitorze przy 60hz tez wydaje sie nie mrygac

Gdyby nie ta pieprzona rura to by tam nawet bylo wzglednie bezpiecznie, sam kiedys grzalem wode w basenie dwoma metalowymi plytkami podlaczonymi pod 220V. Wszystko cacy pod warunkiem ze nie wsadzilo sie lapy w okolice plytki albo mokra noga nie stanelo na trawie ale jak to typowy sadol znajomym o tym nigdy nie mowilem ^^

EDIT: aha... no i nikomu nic sie nie stalo
Zgłoś
bananekk 2014-07-01, 13:03
Dobrze ze ten facet pomógł temu dziecku co leżało obok niego ...
Zgłoś
konto usunięte 2014-07-01, 16:00
dragoonos napisał/a:

"Zwiódł mnie styl literacki."

Widze humanista sie znalazl. Niedlugo bedziesz mogl podziwiwiac styl literacki na etykietach produktow siedzac na kasie w sklepie.

Jeśli na serio nie wiesz, o co konkretnie mi chodziło w tym stylu, to lepiej mnie zatrudnij do czytania tych etykiet. Sam możesz nie podołać.
Zgłoś
konto usunięte 2014-07-01, 18:50
Jakby tam były kobiety zamiast facetów wszyscy by zginęli.
Zgłoś
keremere22 2014-07-02, 1:59
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem