📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu

"Zwiódł mnie styl literacki."
Widze humanista sie znalazl. Niedlugo bedziesz mogl podziwiwiac styl literacki na etykietach produktow siedzac na kasie w sklepie.
Widze humanista sie znalazl. Niedlugo bedziesz mogl podziwiwiac styl literacki na etykietach produktow siedzac na kasie w sklepie.

Trzyzet napisał/a:
@ Mihusbdg Jeśli Cię uczą na studiach takich rzeczy to współczuję ;o
hmm, a niby czemu?
co do basenu, to pewnie jakaś lampka pod wodą straciła szczelność.
Darex napisał/a:
Przeciez prąd płynie. Logiczne, że bedzie zatem w basenie.
Nieprawda. Przyjmując Twój tok myślenia, logicznym byłoby, że prąd jest w rzece (i faktycznie jest, tyle że nie elektryczny). Woda w basenie stoi, więc prąd w niej nie płynie.
Powymądrzałem się, dziękuję, dobranoc

Ęriko De Skuczas Palabras napisał/a:
Nieprawda. Przyjmując Twój tok myślenia, logicznym byłoby, że prąd jest w rzece (i faktycznie jest, tyle że nie elektryczny). Woda w basenie stoi, więc prąd w niej nie płynie.
Powymądrzałem się, dziękuję, dobranoc![]()

W niej płynie prąd stały.
Jestem na 100% pewny że już to tutaj było ale za cholerę nie mogę znaleźć tego tematu. Końcówka maja bankowo. Dziwna sprawa. Tytuł pamiętam był prawie taki sam.
Okazało się że barierka była pod prądem.
Okazało się że barierka była pod prądem.

Przeciez powiedzieli na koncu ze najprawdopodobniej z niepodlaczonego uziemienia pompy basenowej. Rura ktorej sie dzieciaki zlapaly zakopana w ziemi i pewnie wystarczylo zeby zamknac obwod. jak im sie miesnie zaczely napinac 50-60 razy na sekunde to pewnie dlatego tak zesztywnialy ;D obraz na monitorze przy 60hz tez wydaje sie nie mrygac
Gdyby nie ta pieprzona rura to by tam nawet bylo wzglednie bezpiecznie, sam kiedys grzalem wode w basenie dwoma metalowymi plytkami podlaczonymi pod 220V. Wszystko cacy pod warunkiem ze nie wsadzilo sie lapy w okolice plytki albo mokra noga nie stanelo na trawie
ale jak to typowy sadol znajomym o tym nigdy nie mowilem ^^
EDIT: aha... no i nikomu nic sie nie stalo

Gdyby nie ta pieprzona rura to by tam nawet bylo wzglednie bezpiecznie, sam kiedys grzalem wode w basenie dwoma metalowymi plytkami podlaczonymi pod 220V. Wszystko cacy pod warunkiem ze nie wsadzilo sie lapy w okolice plytki albo mokra noga nie stanelo na trawie

EDIT: aha... no i nikomu nic sie nie stalo

dragoonos napisał/a:
"Zwiódł mnie styl literacki."
Jeśli na serio nie wiesz, o co konkretnie mi chodziło w tym stylu, to lepiej mnie zatrudnij do czytania tych etykiet. Sam możesz nie podołać.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie