Z okazji corocznego zlotu różnorodnego bydełka na dawny "Przystanek Woodstock" są już pierwsze kwiatki. Pierwszy dość humorystyczny. Naćpany nagi osobnik starł się z aparatem ucisku, czyli policjantem kierującym ruchem, drugi zmarł sobie z przepicia.
No i jeden umarlaczek. Pewnie zasnął pijany na słońcu.
wprost.pl/zycie/10238912/nie-zyje-uczestnik-festiwalu-polandrock-zmarl...
No i do tego agitacja na maksa, wolne sady, konstytucja i tęczowe gówno na każdym kroku. Myślałem, że nizej nie upadnie przystanek.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2019-08-03, 9:42
Podobno zmarla kolejna osoba, tym razem 54 latek, licznik bije
Ludzkie szambo, w którym da się znaleźć parę unoszący h się kwiatków.
Jurek zorganizował mu złoty strzał
remi1982 napisał/a:
A tu filmik z akcji. Nawet gliniarz całkiem sprawnie go zglebował.
myślałem,że to początek nowego terminatora
Golde napisał/a:
Jedź, zobacz, przeżyj i się wypowiadaj..
Po moim trupie, że pojadę do tej wylęgarni lewactwa. Indoktrynacja na każdym kroku pięknymi hasełkami typu "wszyscy są równi" etc. Gówno prawda i każdy kto ma łeb na karku o tym wie. Poza tym darcie mordy, brzdęki na gitarce i błotne harce nie są w moim okręgu zainteresowań.
Dawno temu, za górami za lasami, Z ciekawości kilka razy pojechałem obczaić imprezę. Od pierwszej chwili pobytu zawsze czułem obrzydzenie, nachalną propagandę, głupotę i cynizm Owsiaka. Ohyda. Z wolnością to ma tyle wspólnego co głupi z rozumem.
konto usunięte
2019-08-03, 11:48
polledent napisał/a:
Dawno temu, za górami za lasami, Z ciekawości kilka razy pojechałem obczaić imprezę. Od pierwszej chwili pobytu zawsze czułem obrzydzenie, nachalną propagandę, głupotę i cynizm Owsiaka. Ohyda. Z wolnością to ma tyle wspólnego co głupi z rozumem.
Ale miło ogląda się ludzkie upodlenie, cos jak safari. Bydło śpiace w szczynach i kontenerach na śmieci. Można pokopulować z przedstawicielami lokalnej żeńskiej fauny za worek holenderskiego palenia. Kopulować nalezy pierwszego dnia, kiedy fauna nie jedzie jeszcze kutrem rybackim.
już jest drugi truposz na brudstoku
To są efekty promowania lewacko-ćpunerskich imprez po, których zostaje tylko bród. Po zakuciu tego gościa w kajdanki powinien jeszcze dostać prewencyjnie pałą żeby mu wybić głupoty z głowy.
Gówna 16letnie piłują ryj. Prawda jest taka, ten festiwal to parada syfu i braku mózgu. Nim połowa z Was była w jajach ojca, ja imprezowaliśmy, nikt z nas nie umarł z przepicia i zaćpania. Nikt zaorany jak stonka po opryskach, nie szedł na waleta na policjanta, który tylko ruchem kierował. Idźcie swoje problemy #jestemLGBT wylewać gdzie indziej. Ten festiwal to po prostu upodlenie ludzi, zygowisko. Tym bardziej przykre, bo muzyka i zespoły fajne.
konto usunięte
2019-08-03, 21:00