Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Nagroda idioty roku
zjerycha • 2013-06-06, 10:44
Nagroda idioty roku wędruje do cepa z Łomży który postanowił ukraść kwiaty, nie wiedząc że obok na żywo nadaje report tvn24

Zgłoś
T0B1 2013-06-06, 12:17 1
Oglądasz TVN24, Twój świat musi być taki zakłamany

Jak ktoś już nawet kwiaty kradnie, to nie ma c🤬ja, żeby nie płynęła w nim cygańska krew. Jeszcze jestem w stanie zrozumieć jak ktoś kradnie portfel czy telefon, bo to ma jaką wartość i się do czegoś przyda, ale kwiaty? Gdyby w Polsce nie panował ten pieprzony socjalizm to można by było wprowadzić to co było w średniowieczu i starożytności - kradniesz = ucinamy łapkę/łapki.

podpis użytkownika

"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Zgłoś
S................e 2013-06-06, 12:29
Wielkie Brawa dla tego Idioty!
Zgłoś
19ahmed22 2013-06-06, 12:50
Ktoś się nie bał i zaj🤬

podpis użytkownika

Stultitia morbus est animi.

Wszystko c🤬j.
Zgłoś
k................8 2013-06-06, 13:14
A kamerzysta nie widział tego niby? No ale ważniejsze kręcić materiał...
Zgłoś
d................Z 2013-06-06, 13:49
to sie nazywa łomżing
Zgłoś
N................a 2013-06-06, 14:12
Na filmie widać wnuczka, który skończył wiązanie sznurówek, wziął kupione, odstawione wcześniej na parapet kwiaty i pobiegł spóźniony na babci imieniny - ale co ja tam wiem, w końcu to Łomża.
Zgłoś
stopro123456 2013-06-06, 14:21
I że ja k🤬a mieszkam w tym mieście...
Zgłoś
l................z 2013-06-06, 14:38
Ustawione. Za kwiatki nie kupi się gorzały.
Zgłoś