Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
miednica i żeberko pękły
szkoda że wgniatana blacha obudowy zagłuszyła trzask
Humanitarnie dobić
niech się już nie męczy na tym łez padole
czekam na następny filmik. najlepiej jak skacze na główkę do beczki z cementem. choć może już nigdzie w nie skoczy...
Haha, pokonała go mikrofala i to bez prądu!
konto usunięte
2019-10-30, 8:16
Po drutach kolczasty, gość mi się spodobał. Liczę żeby jego skoki nie zabiły lub uszkodziły go zbyt szybko, bo dostarcza rozrywki.
Się czepianie wszyscy. Fajnie wyszlo
Sądząc po tym, że jego plecy już się zagoiły po drucie kolczastym stwierdzam, że fejk.
konto usunięte
2019-10-30, 10:12
Po prostu kompleksy - ma metr pindziesiunt w butach na koturnach i próbuje zaimponować światu w idiotyczny sposób. Mam nadzieję, że to w stanach - koszt leczenia powinien go ostudzić. Ten do do psychiatry się nadaje...
sam upadek nie jest fajny. najlepsze z tego są jęki i stęki z bólu. Prawie każdy film jest ucinany zaraz po tym j k jebnie czy zrobi sobie aua. Pokażcie dalej jak wyje z bólu. To jest kwintesencja upadku!