Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:53
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Magnus 2012-09-17, 19:29 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
K_T 2012-09-17, 19:31
omicron napisał/a:

Te kocie ruchy

To przez stawy rzekome

P.S. - ten w 3:37 to chyba celebrował zdobycie gola
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-17, 19:32 1
Pozwólcie, że odpowiem na to dręczące Was pytanie. Praktycznie każdy użytkownik youtube kto pierwszy raz na swoim wideo będzie miał w zakresie 70.000-100.000 wyświetleń otrzymuje propozycję umieszczenia tej muzyki w swoim wideo za około $30-$50. Nie wiem jak teraz, ale jeszcze 3 lata temu miałem ofertę $45 za umieszczenie tego utworu w filmiku ze 100k wyświetleń. Jeżeli odpowiecie żeby spadali z taką marną kasą więcej się już nie odezwą. Wolałbym usunąć filmik niż wrzucać ten utwór do swojego wideo, na pohybel!
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-17, 19:33
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-17, 19:36
podziwiam ich oddanie dla kaca w bólu i nadziei
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-17, 19:39
fryca88 napisał/a:

Bo pić trzeba

Z tym się zgadzam.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-17, 19:45
Ale w 00:23 Piwa nie wylał
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-17, 19:45
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-17, 19:47 9
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-17, 19:57
co to za piosenka? fajna
Zgłoś
Darkstep 2012-09-17, 20:17
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-17, 20:26
Włączyłem, usłyszałem, wyłączyłem.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-17, 20:40
Zgłoś
Aksal 2012-09-17, 21:10
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-17, 21:50
lepussy napisał/a:

Pozwólcie, że odpowiem na to dręczące Was pytanie. Praktycznie każdy użytkownik youtube kto pierwszy raz na swoim wideo będzie miał w zakresie 70.000-100.000 wyświetleń otrzymuje propozycję umieszczenia tej muzyki w swoim wideo za około $30-$50. Nie wiem jak teraz, ale jeszcze 3 lata temu miałem ofertę $45 za umieszczenie tego utworu w filmiku ze 100k wyświetleń. Jeżeli odpowiecie żeby spadali z taką marną kasą więcej się już nie odezwą. Wolałbym usunąć filmik niż wrzucać ten utwór do swojego wideo, na pohybel!

Jest tez druga opcja: koles naruszyl prawa autorskie nuta ktora wrzucil wczesniej i wybral ta z propozycji jutuba.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem