Pewnie wyjdę na jedynego odmieńca tutaj ale jeszcze nigdy w życiu nie wszcząłem żadnej zadymy podczas walki z grawitacją.
Po prostu to nie ma sensu bo naj🤬ego typa co ma problem aby ustać w pionie to byle leszcz poskłada.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Po prostu to nie ma sensu bo naj🤬ego typa co ma problem aby ustać w pionie to byle leszcz poskłada.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

Velture napisał/a:
Pewnie wyjdę na jedynego odmieńca tutaj ale jeszcze nigdy w życiu nie wszcząłem żadnej zadymy podczas walki z grawitacją.
Ale na trzeźwo się nie wahasz?

Kierowca autobusu wstał i zaczął klaskać...
...butem o cz🤬cha. Bo sam jest czarny.
...butem o cz🤬cha. Bo sam jest czarny.
krzyks napisał/a:
Ale na trzeźwo się nie wahasz?![]()
Lewą ręką zabijam a prawej sam się boję

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
tarcer123 napisał/a:
up taa bo prawa tak wyrobiona od męczenia kapitana...
![]()
K🤬a lata treningów robią swoje :

podpis użytkownika

Velture napisał/a:
Jak jesteś porządnie naj🤬y to wszystko ma sens. Nawet dzwonienie do znajomych o 3 w nocy po to, żeby im powiedzieć, że się jest naj🤬ym.
Na koniec jebnął banią w siedzenie, ehhh. Można siedzieć za takiego....

chyba dzisiaj piwo za dużo, bo nie wiem czy chce obciągać drugiemu murzynowi czy się bić
Nyga nyga nyga, czyli po naszemu nie białas nie białemu nie biały.