👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

uśmiechy Palikota wskazują, że wyczuł najebkę Kamila..
w końcu alkohol nie jest mu obcy
w końcu alkohol nie jest mu obcy

Nienawidze jak sie ludzie czepiaja ze ktos sie napil jak bysmy nigdy nie pili... Wszyscy pijemy i kazdy z nas ma jakas wstydliwa przygode z picem
pijmy i tak nie ma co robic heh

durczok to zatwardzialy katol wiec jak to polak katolik za kolnierz

@slayyer
Nie tylko tvn24, tvn24 jest w pakiecie łosiu. Ale tak czy inaczej za to płacę, nie?
Nie tylko tvn24, tvn24 jest w pakiecie łosiu. Ale tak czy inaczej za to płacę, nie?

płacisz, a i tak zobaczyłes na sadisticu
wiec szukasz dziury w calym
ja dzisiaj pije i się z kamilem solidaryzuje
wiec szukasz dziury w calym
ja dzisiaj pije i się z kamilem solidaryzuje
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie