Wchodzę na sadola pozwiedzać zaległości na dziale hard, a tu widok na mój parking... Nie kojarzę człowieka ale ścierwo powinni otłuc pałami i traktować jak nieumyślną próbę morderstwa, bo w tym stanie samochód to nie pojazd, a broń
Sprawa już wyjaśniona w sądzie - najadł się jabłek i go brzuch rozbolał

A co jeśli pijany kierowca stwierdza, że nie jest w stanie prowadzić, ale dochodzi do wniosku, że nie powinien siebie słuchać bo jest pijany?
U nas w Grabowie jeden jechał motorem i nie był pijany, tak trochę był napity- jak to przed drogą, ale żeby pijany to nie i całkowicie się zabił!
Sanjuro napisał/a:
kalinowszczyzna w Lublinie?
tak, skrzyżowanie Tumidajskiego - Andersa

Kula w łeb i do Piachu z takimi k🤬ami jak ja spotkam Takiego Pijanego H🤬ja za kierownicą to będzie piękny filmik z tego jak mu masakruje Mordę
200 tyś złotych kary, dożywotni zakaz prowadzenia pojazdów mechanicznych (również wolnobieżnych) i 8 lat pozbawienia wolności.
Taka powinna być kara.
A za spowodowanie wypadku ze skutkiem śmiertelnym 500 tysięcy zł na rzecz nie państwa lecz rodziny ofiary i 20 lat więzienia oraz oczywisty dożywotni zakaz.
Taka powinna być kara.
A za spowodowanie wypadku ze skutkiem śmiertelnym 500 tysięcy zł na rzecz nie państwa lecz rodziny ofiary i 20 lat więzienia oraz oczywisty dożywotni zakaz.
podpis użytkownika
Panie? Gdzie ten p🤬lony mercedes benz?