Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:54
Najbardziej orwellowska wiadomość wysłana przez rząd.
konto usunięte • 2014-01-22, 19:56

Cytat:

“Dear subscriber, you are registered as a partic🤬ant in a mass disturbance.”

"Drogi Czytelniku, jesteś zarejestrowany jako uczestnik masowych zakłóceń ."

To jest tekst wiadomości, którą tysiące ukraińskich demonstrantów spontanicznie otrzymało na telefony komórkowe dziś, jak nowe prawo zakazujące demonstracji publicznych weszła w życie.

Cały artykuł
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-01-22, 23:37 2
A co wy myśleliście naiwniacy że po co komóreczki takie tanie ??? Urządzenia z GPSem i oprogramowaniem szpiegującym ? Dzięki temu władza wie wszystko, każdego może podsłuchać i obejrzeć przez coraz lepsze kamerki umieszczone w aparatach, Już wkrótce też zdetonować ładunek który unicestwi niepotrzebną jednostkę.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-22, 23:40
Może wkońcu coś sie zmieni na tym świecie i wytną w pień tych co tak sie prą do powstań
Zgłoś
Vadim 2014-01-22, 23:41
Ktos sobie jaja robi hehe Rząd na pewno nie robiłby czegoś takiego. Prosty IMSI catcher...
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-22, 23:55 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Vadim 2014-01-23, 0:02
Widzę, że lubisz spiskowe teorie. Miałem Ci to napisać gdy przeczytałem Twój pierwszy post, ale sobie darowałem.
Jak ktoś ma za dużo pieniędzy i ogarnia, to z takim czymś jest super zabawa. Sam chętnie bym się pobawił na jakimś marszu wolności
Zgłoś
sherman 2014-01-23, 0:03 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-23, 0:04 6
MRseqel napisał/a:

George Orwell, Rok 1984
Ładowanie - 99%

Niestety to prawda. Jedno ze smutniejszych piw jakie dałem.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-23, 0:08 1
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-23, 0:10 9
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-23, 0:23
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-23, 0:36 1
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-23, 1:08 4
Vadim napisał/a:

Widzę, że lubisz spiskowe teorie. Miałem Ci to napisać gdy przeczytałem Twój pierwszy post, ale sobie darowałem.
Jak ktoś ma za dużo pieniędzy i ogarnia, to z takim czymś jest super zabawa. Sam chętnie bym się pobawił na jakimś marszu wolności

Od zawsze naszej cywilizacji towarzyszyło spiskowanie jednej grupy przeciwko drugiej
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-23, 1:24 1
Zgłoś
bobberman 2014-01-23, 1:32
Bracia, czekamy na znak!
Zgłoś
Mom and Death 2014-01-23, 2:11
Ciekawe ilu z tych co przytaczają Orwella czytało książkę (rok 1984) ?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem