Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-11-06, 19:41 17
Czym on Ci imponuje? Nie słuchałem tego ale powiem ci coś o tym gościu. Jest to facet który dorobił się na przekrętach w czasie zmiany ustroju i do dzisiaj odnosi korzyści z tego że starzy aparatczycy siedzą i mu pomagają (np afera z TPSA) On dostał od ojca 1 mln który to ojciec też był przyjacielem PRL i tak jak jego syn był przyjaznym inwestorem Polski. MI tacy ludzie nie imponują. Zwykłe przekręty które wyprodukował prl a postkomuna je trzyma. Zaimponuj sobie sam dochodząc do czegoś własną i uczciwą pracą. Wtedy będziesz gość
Zgłoś
~Vladimir 2013-11-06, 19:42 3
Hajs mu się zgadza i tyle.
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-06, 19:51 2
Jan zawsze spoko.

dla mnie nowy premier
Zgłoś
MADErrFAKErr 2013-11-06, 19:54
rottunio napisał/a:

Bankowo materiał na ministra finansów !
Zgłoś
luek0 2013-11-06, 20:00 1
Miejscami jeździe Korwinem.
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-06, 20:14 1
MADErrFAKErr napisał/a:

Szanuję go i podziwiam.

proszę oto lekarstwo

nie wiem jakim trzeba być człowiekiem, żeby podziwiać a nawet szanować kulczyka...
Zgłoś
PanHT 2013-11-06, 20:20
Co z tego, że bogaty jak już po 60. Ile mu zostało 20lat? Poza tym bez viagry już nie staje. Współczuje mu
Zgłoś
robcio26 2013-11-06, 21:01 8
Piszecie, że dorobił się na przekrętach, ale trzeba przyznać, że trzeba się wykazać inteligencją żeby te przekręty dobrze robić inaczej by się nie dorobił.
Zgłoś
!Timon 2013-11-06, 21:34 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ProVVe 2013-11-06, 22:08 3
ptrson napisał/a:

proszę oto lekarstwo

nie wiem jakim trzeba być człowiekiem, żeby podziwiać a nawet szanować kulczyka...

Komuchem bez pleców... Albo innym antifowym z🤬bem... Tylko w Polsce jakiś debil może powiedzieć, że podziwia i szanuję złodzieja i krętacza z pokolenia na pokolenie... Ten człowiek wyr🤬ał nasze państwo (a co za tym idzie i jego rodziców), a on go podziwia... Trzeba mu gratulować również, że tak ochoczo wypina dupę.

Do autora:

Teraz kulczyk ma autostradę (paranoja - można rzec prywatna autostrada), dwie "nierentowne" kopalnie państwowe... Może mu jeszcze nerkę oddasz?
Zgłoś
piogo27 2013-11-06, 22:50 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-06, 23:03
Pierodlisz chłopie! chcę żyć w Norwegii ale chcę pić Żubra za 2,5zl to co mam zrobić?
Zgłoś
konto usunięte 2013-11-06, 23:12 2
Drodzy Sadole, kto z was zauważył, że redaktor prowadzący jest nawąchany jak świnia?
Zgłoś
MADErrFAKErr 2013-11-06, 23:50
ProVVe napisał/a:

Do autora:

Teraz kulczyk ma autostradę (paranoja - można rzec prywatna autostrada), dwie "nierentowne" kopalnie państwowe... Może mu jeszcze nerkę oddasz?

Ja po prostu nie jestem z tych co w imię dyskusyjnych zasad chcieliby jeść chleb ze smalcem.(choć bardzo go lubie)
Zgłoś
KMD 2013-11-06, 23:52
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem