Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2013-11-06, 19:41 17
Czym on Ci imponuje? Nie słuchałem tego ale powiem ci coś o tym gościu. Jest to facet który dorobił się na przekrętach w czasie zmiany ustroju i do dzisiaj odnosi korzyści z tego że starzy aparatczycy siedzą i mu pomagają (np afera z TPSA) On dostał od ojca 1 mln który to ojciec też był przyjacielem PRL i tak jak jego syn był przyjaznym inwestorem Polski. MI tacy ludzie nie imponują. Zwykłe przekręty które wyprodukował prl a postkomuna je trzyma. Zaimponuj sobie sam dochodząc do czegoś własną i uczciwą pracą. Wtedy będziesz gość
Zgłoś
~Vladimir 2013-11-06, 19:42 3
Hajs mu się zgadza i tyle.

podpis użytkownika

Si vis pacem, para bellum.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-11-06, 19:51 2
Jan zawsze spoko.

dla mnie nowy premier
Zgłoś
MADErrFAKErr 2013-11-06, 19:54
rottunio napisał/a:

Bankowo materiał na ministra finansów !
Zgłoś
luek0 2013-11-06, 20:00 1
Miejscami jeździe Korwinem.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-11-06, 20:14 1
MADErrFAKErr napisał/a:

Szanuję go i podziwiam.

proszę oto lekarstwo

nie wiem jakim trzeba być człowiekiem, żeby podziwiać a nawet szanować kulczyka...
Zgłoś
PanHT 2013-11-06, 20:20
Co z tego, że bogaty jak już po 60. Ile mu zostało 20lat? Poza tym bez viagry już nie staje. Współczuje mu
Zgłoś
robcio26 2013-11-06, 21:01 8
Piszecie, że dorobił się na przekrętach, ale trzeba przyznać, że trzeba się wykazać inteligencją żeby te przekręty dobrze robić inaczej by się nie dorobił.
Zgłoś
!Timon 2013-11-06, 21:34 5
@robcio26

Nie, nie trzeba być inteligentnym. Trzeba nie mieć skrupułów. Inteligencja może sobie być bo nie przeszkadza ale do niczego potrzebna tutaj nie jest. Wystarczy, że z odpowiednimi ludźmi wódkę pijesz.

Patrz na naszych polityków: Tusk, Niesiołowski, Kaczyński, Komorowski to nie są jakieś super mózgi tryskające intelektem. "Przeciętny" obywatel wybiera "przeciętnego" polityka. Podkreślę, że oni nie są głupi. Są przeciętniakami.
Dlatego w kraju jest tak c🤬jowo bo nie wybiera się jednostek wybitnych. Ich przeciętny wyborca po prostu nie zrozumie.

Demokracja to rządy przeciętniaków. C🤬jowo ale stabilnie.

podpis użytkownika

Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.

Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
Zgłoś
ProVVe 2013-11-06, 22:08 3
ptrson napisał/a:

proszę oto lekarstwo

nie wiem jakim trzeba być człowiekiem, żeby podziwiać a nawet szanować kulczyka...

Komuchem bez pleców... Albo innym antifowym z🤬bem... Tylko w Polsce jakiś debil może powiedzieć, że podziwia i szanuję złodzieja i krętacza z pokolenia na pokolenie... Ten człowiek wyr🤬ał nasze państwo (a co za tym idzie i jego rodziców), a on go podziwia... Trzeba mu gratulować również, że tak ochoczo wypina dupę.

Do autora:

Teraz kulczyk ma autostradę (paranoja - można rzec prywatna autostrada), dwie "nierentowne" kopalnie państwowe... Może mu jeszcze nerkę oddasz?

podpis użytkownika

Ola gringo
Zgłoś
piogo27 2013-11-06, 22:50 1
Mówicie o tych jego przekrętach, ale niech pierwszy rzuci kamieniem, który nie wyr🤬ałby czego się tylko da po to by być multimiliarderem. No k🤬a. Rozumiem typa, może mi nie imponuje, ale go rozumiem.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-11-06, 23:03
Pierodlisz chłopie! chcę żyć w Norwegii ale chcę pić Żubra za 2,5zl to co mam zrobić?
Zgłoś
Konto usunięte 2013-11-06, 23:12 2
Drodzy Sadole, kto z was zauważył, że redaktor prowadzący jest nawąchany jak świnia?
Zgłoś
MADErrFAKErr 2013-11-06, 23:50
ProVVe napisał/a:

Do autora:

Teraz kulczyk ma autostradę (paranoja - można rzec prywatna autostrada), dwie "nierentowne" kopalnie państwowe... Może mu jeszcze nerkę oddasz?

Ja po prostu nie jestem z tych co w imię dyskusyjnych zasad chcieliby jeść chleb ze smalcem.(choć bardzo go lubie)
Zgłoś
KMD 2013-11-06, 23:52
Ludzi, którzy robią przekręty szanuję za to co robią. Nie musicie się ze mną zgadzać.
Jeżeli ktoś nie jest zaślepiony tym, że ma jakieś ż🤬dowskie koligacje, to pewnie zauważył, że koleś mądrze p🤬li. Zgodzę się z nim, że rynek dyktuje j🤬y konsument, a państwa, czy organizacje ograniczają naszą wolność. Nie tylko rynkową.

I właśnie dlatego nie mamy w sklepach zajebistych słodyczy.

podpis użytkownika

Dziewczynki zapraszam na pw
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie