Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:33
konto usunięte 2014-03-15, 8:58 11
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-15, 9:43 44
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
takija 2014-03-15, 10:24 7
Daj człowiekowi milion i każ go mądrze zainwestowac wykorzystując kontakty uzyskująć w ten sposób miliardy. Ilu jest takich ludzi którzy potrafiliby to zrobić? Garstka. To że dostał to fajnie, też bym z chęcią przyjął. Ale to co zrobił w tym milionem to na prawdę zajebista sprawa. Jest jednym z najbogatszych ludzi świata...a do tego nie wystarczy trzymac tego miliona na koncie. Trzeba kombinować, walczyć, starać się każdego dnia. Ale co ja tam wiem...ja od taty dostałem rower.
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-15, 10:25 19
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-15, 11:08 1
ale ryj przepity xD
Zgłoś
Dildowagins 2014-03-15, 11:12 1
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-15, 11:12 2
Koleś od tej kasy stracił kompletnie rachubę czasu... Przecież jest już 2014 rok.
Zgłoś
Halibut 2014-03-15, 11:13 2
Zgłoś
wrobel102 2014-03-15, 11:14 44
Zgłoś
kapral 2014-03-15, 11:30
Afryka jest krajem?
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-15, 11:37 1
Zgłoś
konto usunięte 2014-03-15, 11:48 7
Zgłoś
Machol 2014-03-15, 11:49
Dobrze gada. Z punktu widzenia handlowca. Wpompować kasę, rozwinąć zamożność tak żeby myśleli o kupnie mercedesa a nie miski żarcia. Zapomina niestety o tym, że cała pomoc jest przeżerana przez wojskowe junty i gangi.
Zgłoś
stery_srh 2014-03-15, 12:08 3
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2014-03-15, 12:31 1
pomijając całą resztę to jestem ciekawy jak on płaci swoim pracownikom ?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem