Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Konto usunięte 2013-05-13, 10:46 3
Bacutil napisał/a:

Piwo za słowacki komentarz.

Chyba jednak czeski. Tym bardziej, że gra Sparta Praga i Mlada Boleslav.
Zgłoś
muk159 2013-05-13, 10:48
Gdyby nie cz🤬ch to powiedziałbym, że przypadkiem
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-13, 11:11 1
Cardioceras napisał/a:

Po c🤬j to się schylałeś żeby internet dostać.

Tępa p🤬da z murzynka. Był spóźniony i nogę powinien cofnąć. Parę meczów obejrzy przed TV.

Cała sytuacja działa się w ułamku sekundy. Mało kto ma taki refleks żeby zareagować. A jak ktoś sobie siedzi przed kompem i ogląda powtórki w zwolnionym tempie to myśli, że w c🤬j czasu na zastanowienie było i się mądrzy.
Zgłoś
M@rio 2013-05-13, 11:19
yoyoyo napisał/a:

To jest czeski mecz, ze słowackim komentarzem, puszczonym dla Ukraińców w ruskim telewizorze....
Zgłoś
MCL 2013-05-13, 11:46 1
Cytat:

Cytat:

To jest czeski mecz, ze słowackim komentarzem, puszczonym dla Ukraińców w ruskim telewizorze....

Oglądany w Polskim Sadisticu.

Tak w ogóle ogladając ten faul mnie naszło, żeby ilość pauzowanych meczy przez takiego debila, który brutalnie i bezmyślnie fauluje była równa minimum tyle, ile faulowany musi pauzować od gry w pełni swojej formy. Nauczyłoby takie coś od koszenia rywali jak popadnie. Bo teraz dostanie 3 mecze w zawieszeniu, które spędzi na lajcie popijając piwko, podczas gdy tamten koleś będzie się modlił, by zagrać ponownie w nogę. Zero tolerancji dla takich przyp🤬oleńców.

@Plecionkarz to było celowe zagranie. Bambus wiedział że nie zdąży przed obrońcą wybić piłki więc wszedł nakładką. Kara jak najbardziej zasłużona, to ma być futbol, nie rozp🤬alanie nóg rywalom.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-13, 12:01
dlatego wolę grać w siatkówke:)
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-13, 13:25
E tam, dopiero maj. Liczę, że jeszcze w tym roku komuś urwie głowę na boisku
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-13, 13:27
Pacz jaki j🤬y symulant! rzucił mu sie pod nogi, ten go k🤬a ledwo musnął, a ten sie tarza jak świnia w gnoju... ehhh
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-13, 13:48
Nie cierpie jak ktos na boichu wjeżdza korami itp... Nie wymagam wiadomo zeby sie wogole nie dotykac itp., rozumiem gra ciałem, lekkie rozpychanie sie itp., ale k🤬a coś takiego? Nogi poup🤬lać za takie wjazdy...
Zgłoś
Konto usunięte 2013-05-13, 14:06 1
Piłka to w ogóle zj🤬y sport jestem ciekawy co miał zrobić w takiej sytuacji k🤬a polecieć do góry? no k🤬a a w sumie j🤬 to piłka to gówno i tyle ;x
Zgłoś
DaNNiOoZ 2013-05-13, 15:12
Klepie, jak Najman mate
Zgłoś
Bridgwater88 2013-05-13, 15:30
cz🤬ch w slowackiej lidze ? buahaha !
Zgłoś
luxik1988 2013-05-13, 15:37
@ up

Od kiedy Praga to Słowackie miasto? K🤬a mać, masz 25 lat i jeszcze nie zdążyłeś tego ogarnąć?
Zgłoś
oozyxak0o 2013-05-13, 19:44
Generał_Gangbang napisał/a:

Identyczna sytuacja jak Wasilewskiego z Witselem. Tylko że Wasyl miał mniej szczęścia.

za ,,o ja olaolaola" w 0:41 duży browar.
Zgłoś
brb 2013-05-13, 21:44
MCL napisał/a:

ak w ogóle ogladając ten faul mnie naszło, żeby ilość pauzowanych meczy przez takiego debila, który brutalnie i bezmyślnie fauluje była równa minimum tyle, ile faulowany musi pauzować od gry w pełni swojej formy. Nauczyłoby takie coś od koszenia rywali jak popadnie. Bo teraz dostanie 3 mecze w zawieszeniu, które spędzi na lajcie popijając piwko, podczas gdy tamten koleś będzie się modlił, by zagrać ponownie w nogę. Zero tolerancji dla takich przyp🤬oleńców.

Moim zdaniem faulujący w tak bezwzględny sposób powinien dostać dożywotni zakaz zawodowej gry w piłkę nożną.
Cz🤬ch z premedytacją zniszczył zdrowie/karierę/życie drugiego człowieka.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie