Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 11 minut temu
🔥 Polskie efekty specjalne V3! - teraz popularne
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-02-14, 12:39 1
Ja tam wole moje Dj hero.
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-14, 12:40 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
=CAMEL= 2012-02-14, 12:54 13
Doookładnie. Zastanawia mnie jak się można takimi kolesiami jarać. W sensie niby spoko te 5 przycisków wciska ale nie jest to osiągnięcie. Dla rozluźnienia atmosfery i żeby był w tym temacie rzeczywiście ktoś kogo gitarzystą można nazwać (niestety w GH słaby)

Zgłoś
Andrev 2012-02-14, 13:06
wszystko ładnie pięknie, ale nie wiem czy ktoś zauważył że ta gitara nie ma strun
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-14, 13:37
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
loozik 2012-02-14, 13:42
kto zna tytuł?
Zgłoś
NuclearBlast 2012-02-14, 13:45
Jeżeli zagra to przy autorach gry jak zrobił to jeden koleś ( poszukajcie sobie w YT ) To moge powiedzieć że dobrze mu idzie bez " czitów " . W GH tak jak w innych grach jest możliwość uruchomienia czita który powodu że nawet jeżeli nie trafimy w " dźwięk " to i tak uznaje go za trafiony .
Zgłoś
Wiochmen 2012-02-14, 13:51
Zgłoś
skowrons 2012-02-14, 14:04
Może najpierw sprawdźcie jego profil na youtube, a wtedy oceniajcie i krytykujcie, że pewnie nie potrafi grać. Jego cała rodzina gra na instrumentach - robią covery różnych piosenek, sami też tworzą.

Po raz kolejny sprawdza się tekst: "Nie znasz - nie oceniaj"
Zgłoś
kalwi89 2012-02-14, 14:09
Ja polecam zagrać na normalnej gitarze Metallic'e - St. Anger, a później spróbować na GH
A co do tej gierki to ma jeden fajny plusik, mianowicie dość dobrze wyrabia się słuch muzyczny.

Sam w to gram od 2 lat
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-14, 14:24
Zgłoś
Hippo 2012-02-14, 14:46
loozik napisał/a:

kto zna tytuł?

Na końcówce filmiku jest napisane : "Mute City"
Zgłoś
nanab 2012-02-14, 15:29
Dwoma rękoma na struny naciska. Normalny człowiek robi to jedną ręką.
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-14, 15:58
Zgłoś
konto usunięte 2012-02-14, 18:06
To chyba F-ZERO SOUNDTRACK 2 (MUTE CITY)
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem