Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Najdziwniejsze choroby świata
Konto usunięte • 2021-08-11, 16:29
Zespół uporczywego podniecenia seksualnego
Są 24 godziny na dobę gotowe do orgazmu. Większość dnia potrafią spędzić na masturbowaniu się, żeby dać sobie choć chwilę ulgi. Mężczyźni słysząc to śmieją się, że chcieliby mieć taką żonę. Tymczasem kobiety cierpiące na tę dziwną przypadłość niejednokrotnie mówią, że w zamian za uwolnienie się od niej mogłyby wyrzec się orgazmu do końca życia. Nie mogą pracować i normalnie funkcjonować, bo nawet zwykłe poruszanie się może wywołać u nich orgazm. Nie śpią, często popadają w depresję. Zespół uporczywego podniecenia seksualnego (PSAS) został uznany za chorobę dopiero w 2001 roku. Dotyczy głównie kobiet, a lekarze wciąż nie są zgodni jak leczyć tę uciążliwą dolegliwość.
Zgłoś
ruddie 2021-08-11, 22:12
Komu to przeszkadza oprócz "chorych",, a w zasadzie c🤬j z nimi.
Zgłoś
torturant 2021-08-11, 22:13 5
Może jestem spiskowcem (to tekst dla tej głupszej części forum), ale odnoszę wrażenie, że niniejszy serwis przekształcany jest na demotywaroty, wiochy i inne.
Za spostrzeżenie - nie ma za co.
C🤬j im w dupę/
Zgłoś
Konto usunięte 2021-08-11, 22:31 3
juderaus napisał/a:

Ja bym leczył doraźnie k🤬sem.

Ja też. Ale co zrobić. Proszki dadzą i myślą, że przejdzie...
Zgłoś
ra0mir 2021-08-11, 22:34 10
R🤬ać, obserwować.

podpis użytkownika

J🤬 ruskie onuce bez litości.
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Zgłoś
JaTylkonaChwile 2021-08-11, 22:47
hej panie moderatorze... co do c🤬ja? dlaczego to nie jest w dokumentalnych?
Zgłoś
Konto usunięte 2021-08-11, 23:12 1
Spodziewałem się większego odzewu prawiczków, a tu raptem dwie wypowiedzi o r🤬aniu jako metodzie leczenia
Zgłoś
wir00z 2021-08-11, 23:22 2
No dobra,ale co mnie to k🤬a obchodzi? Tworzymy tu towarzystwo wzajemnej adoracji,czy jaki c🤬j.? Ja p🤬le ludzie,to jest sadol,a nie kafejka na onecie. Swędzi Cię p🤬da? To niech Cię swędzi,c🤬j mnie to obchodzi i zapewne większości tutaj też. Słaby sposób na atencję. Idź na harda, wrzuć jak up🤬lasz sobie pazura z tego koślawego palucha,albo jak strzelasz z palca w robocie i będziesz bardziej sławna niż poprzez dodawania takiego gówna na Sadola. Lex gownonasadolu.

podpis użytkownika

UZDI
Zgłoś
jaras0303-16 2021-08-11, 23:35 6
Dorota weltmaister Dorota weltmaister
Zgłoś
Budrys2000 2021-08-12, 0:05 1
Problem ten dotyczy wielu polskich studentek , a i wśród licealistek znajdą się takowe
Zgłoś
Kurde26 2021-08-12, 1:19 1
Coś tu śmierdzi. Zwykłe antydepresanty walą libido na kolana, antykoncepcja więc nie wierzę że to tak trudno leczyć. Może nie tyle leczyć co łagodzić obiawy
Zgłoś
Agoreth 2021-08-12, 7:06
marcino_zly napisał/a:

Waliłeś w kable pajacu?
To po c🤬j się wypowiadasz?
Dziecko, to się pali.
I nie , nie pali się dziecka, lecz zielone z Jamajki.
Żal już czytać tę twoje komentarze.

Ale mu powiedziałeś.
Zgłoś