Główna Poczekalnia (11) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:07
Najemcy się wyprowadzili
konto usunięte • 2018-04-22, 17:03
Takie coś po sobie zostawili.

Oprócz puszek jest też mała niespodzianka
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
MadDave 2018-04-22, 20:28 1
Eh jak widzę takie materiały to cieszę się że rodzice zaszczepili we mnie potrzeba dbania o porządek. A od małego mnie to wk🤬iało że muszę pokój sprzątać bo z natury jestem bałaganiarzem i roztrzepańcem życiowym więc lubię gromadzić potrzebne rzeczy by mieć je pod ręką.
Jak wprowadziła się do mnie moja była okazało się że jest moim kompletnym przeciwieństwem i zaczęła robić mi bałagan w moim 35m2 królestwie co mnie strasznie wkuriwało. Na szczęście często miała parcie na r🤬anie i jakoś udawało mi się ignorować pewne zachowania.
Teraz mam opcję by wyprowadzić się z miasta i wynająć moje wychuchane mieszkanko jakimś obcym ludziom i boję się właśnie zastać kiedyś taki widok.
Zgłoś
aaaaaaaaaaaaaa 2018-04-22, 20:28
K🤬a tyle puszek. Będą bogaci, niech się cieszą.
Tylko Carmen szkoda...
Zgłoś
El_Fenomeno 2018-04-22, 20:51 12
A oto pokój mojego współlokatora brudasa. Gość jest tak jębnięty że nawet teraz przy prawie 30 stopniowych upałach nie otwiera okna. Właściciel mieszkania ma oczywiście na to wyj🤬e bo dopóki hajs jest terminowo wpłacany przez rodziców brudasa to wszystko jest ok. Na koniec czasu trwania umowy nie zwróci brudasowi kaucji ze względu na potrzebę wyczyszczenia pokoju z syfu i wyjdzie na tym jeszcze kilka stówek do przodu.

Zgłoś
Bojawiem4 2018-04-22, 21:28
Chyba stalowe puszki bo by 5 zmiana dawno alu wyniosła
Zgłoś
Zadi_ 2018-04-22, 22:00 5
@up tak widzę pokoje tych szczekających wk🤬iaczy z internetu
Zgłoś
spider666 2018-04-23, 1:10
Zaległy czynsz zostawił.
Zgłoś
konto usunięte 2018-04-23, 2:28
Zadi_ drink łif mi
ogólnie to jak można tak się zapuścić? jak k🤬a?!
Zgłoś
pochminick 2018-04-23, 6:00
Musieli się wyprowadzić, to oczywiste: kończyło się miejsce na składowanie pustych opakowań.
Zgłoś
Wiewór 2018-04-23, 8:15
Jak byłem kawalerem na studiach to tyle puszek miałem pod łóżkiem:D
Dziadek sprzeda puszki w skupie i kupi sobie nowe Porsche.
Zgłoś
janlew 2018-04-23, 11:59 3
Jak miała Carmen posprzątać? Trochę wyrozumiałości, w końcu jest kadłubkiem.
Zgłoś
KrólOrtalionu 2018-04-23, 13:09
Jeszcze na puszkach zarobią, nie tacy źli ci najmujący
Zgłoś
konto usunięte 2018-04-23, 15:30
-_BrD_- napisał/a:

@jbone Nie rozumiem takich amatorów jak ty. System jest mega prosty: bierzesz spore pudło, kupujesz worki 160-litrowe, wrzucasz zgniatane nogą puszki przez parę tygodni, a potem wór na plecy i do śmietnika, a jak masz blisko skup, to da się nawet uzbierać na jeden wieczór za spełnienie obowiązku recyklingowego...

amatorze-czytaj ze zrozumieniem.mówiłem o butelkach nie o puszkach.
Zgłoś
wzi_wm 2018-04-23, 21:08
pewnie mieszkanie po patostreamie
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem