👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
on wie że jakby pojechał poboczem to ktoś by mu otworzył "przez przypadek" prawe drzwi jak to w Rosji

Kultura jazdy. Może kiedyś w polsce przestaniemy się z tego śmiać...
Przypomina mi się film "Idiokracja" gdzie gościa nazwano pedałem, bo potrafił się wysławiać...
Przypomina mi się film "Idiokracja" gdzie gościa nazwano pedałem, bo potrafił się wysławiać...

Zapominajcie że to rosja. Jakby ich wyprzedził to zaraz by mu ktoś bejsbolem wpieprzył albo zepchnął na pobocze.

Surkan napisał/a:
koleś przestrzega przepisów i zostaje nazwany najgłupszy..... Ten Świat schodzi na psy.....
To podobnie jak dobry człowiek zostaje nazwany naiwnym głupcem, ewentualnie frajerem.

Surkan napisał/a:
koleś przestrzega przepisów i zostaje nazwany najgłupszy..... Ten Świat schodzi na psy.....
Wymijając stojące samochody z lewej strony również przestrzegałby przepisów (a raczej ich nie łamał) a nie stałby w korku zajmując miejsce dla kolejnego samochodu, który musi czekać o tą odległość chwile dłużej. Pozdro

Nie, stanowcze nie.
Nie zgadzam się z tytułem. Wszyscy skurzerzyści to tacy sami debile i idioci, więc nie można wyróżniać któregokolwiek z nich.
Nie zgadzam się z tytułem. Wszyscy skurzerzyści to tacy sami debile i idioci, więc nie można wyróżniać któregokolwiek z nich.

koles na skuterze jest teraz bardziej sławny niż nie jeden admin na tej stronce hehe
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie