Fajny fajt powyżej. Eminem eminemem, zarobił za to pewnie masę kasy, ale jako kobietę wkurza mnie panna pomocnik. Znaj swe miejsce. Chyba, że masz wifi w kuchni

~Pomocnik Św. Mikołaja
za duzo tekstu piszesz, ktorego nie chce mi sie czytac i gadasz jak pieprzony niedorozwoj. Wiec przestan pisacbo jedyne co widze to hau hau hau.
Gdzie nauczylas sie zmieniac szczekanie na polski? musisz byc kuresko uzdolnionym psem.
To mowie ja Eryk. Interesuje się komputerami i książkami fantasy. ostatnio nabilem 70ty level swoim warlockiem w WoW. Czasami chodze do lasu na sesje warhammera.
za duzo tekstu piszesz, ktorego nie chce mi sie czytac i gadasz jak pieprzony niedorozwoj. Wiec przestan pisacbo jedyne co widze to hau hau hau.
Gdzie nauczylas sie zmieniac szczekanie na polski? musisz byc kuresko uzdolnionym psem.
To mowie ja Eryk. Interesuje się komputerami i książkami fantasy. ostatnio nabilem 70ty level swoim warlockiem w WoW. Czasami chodze do lasu na sesje warhammera.

emkens napisał/a:
Fajny fajt powyżej. Eminem eminemem, zarobił za to pewnie masę kasy, ale jako kobietę wkurza mnie panna pomocnik. Znaj swe miejsce. Chyba, że masz wifi w kuchni
![]()
Głupszej dziewczyny niż ty, jeszcze na sdc nie widziałam

Eminem powiedział że nie zaśpiewa dla Polaków i ż🤬dów więc jest antysemitą i najgorsze jest to że Polaków taktuje na równo z nimi. Największymi antysemitami byli niemcy podczas 2 wojny światowej. Skoro przyjmuje ich ideologię to niech teraz ssie szwabskiego k🤬sa.
to nic nie zmienia i tak pozostaje białą małpą z upośledzonym wyrazem twarzy

p🤬lony biały cz🤬ch h🤬j mu w serce!!
podpis użytkownika
po chicago biegam nago
Kobyle Caco napisał/a:
@~Pomocnik Św. Mikołaja
mam wyj🤬e. I tak robi c🤬jową muzykę
widać że masz wyj🤬y po twoim zmniejszonym zdjęciu po lewej
Eminem jest zbyt zajebisty żebyście mogli wogóle coś do niego napisać
tyle na ten temat