Czekam na was moi drodzy "wrażliwi" sadole i na wasze małpie sapy.
Dla kumatych miłego seansu.
Akcja gł od 1:40
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-01-26, 3:43
Polowałem od dziecka z ojcem, dalej będę to robił, ale strzelania do drapieżników nie lubię i nie robię tego.
Zawsze drażliwe te tematy z polowaniem, więc tylko łagodnie zaznaczę że w 1:44 biedak się zsiusiał.
Amatorka i pozerstwo, prawdziwi myśliwi polują z gołymi rękami, co najwyżej z małym nożem. Śmieję się z pedałów którzy siedzą godzinami na ambonach i chleją wódę dopóki jakiś zwierz im do zanęty nie przylezie, potem i tak przeważnie praktycznie go nie zjadają i idą na pizze albo hamburgery.
konto usunięte
2014-01-26, 10:21
mmm, już trzy dni temu było słychać dzisiejsze pieczenie odbytów,
wincyj
smiesznie podskoczył grubson
Apox
2014-01-26, 11:33
Zabijanie zwierząt dla sportu to pedalstwo dla panów z małymi jajeczkami rekompensującymi sobie niedostatki dużą spluwą lub łukiem...jedyne polowanie którego nie potępiam to takie które ma na celu zdobycie żywności lub zapasów w odległych rejonach.
konto usunięte
2014-01-26, 12:36
Aha, czyli powiesz, że łowienie ryb to też pedalstwo?
Co ten miś taki wystrzelony??? :O
konto usunięte
2014-01-26, 14:10
konto usunięte
2014-01-26, 15:25
konto usunięte
2014-01-26, 17:00