👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Dziękuję za ten filmik. Właśnie wyłączyłem CS GO po 10 godzinach grania

@Anders Breivik
lata 2000-2004
Quake III: Arena
Medal of Honor: Allied Assault
Return to Castle Wolfenstein
Medal of Honor: Frontline
America's Army: Operations
a cs...to taka tibia fpsów
lata 2000-2004
Quake III: Arena
Medal of Honor: Allied Assault
Return to Castle Wolfenstein
Medal of Honor: Frontline
America's Army: Operations
a cs...to taka tibia fpsów

Ta gra wygląda jak gówno które rano wydobywa mi się z odbytu
Dobre dla gimbusów ciot i prawiczków jak wszystkie gry.

Dobre dla gimbusów ciot i prawiczków jak wszystkie gry.

Polecam Zaphyr0 lub zaphyr zero na youtubie montuje fajne filmiki

Widzę, że niektórzy to wychodzili z gier ze statystykami 0 zabójstw na 50 zgonów. I to z botami. ;]
I tu jest wada CS'a a jaka wiele nowych gier OnLine jednak sobie poradzono. Czity, boty i inne duperele dla upośledzonych. Wymyślono Punkbustra choć wiadomo ideałów nie ma zawsze znajdzie się i taki co "oszukuje" ale jest to mniejszy odsetek w takim np Battlefieldzie 3 w którego grywam osobiście. Każdy woli co innego ja wole grafikę połączoną z grywalnością, ktoś tylko grywalność.
Kuj0n napisał/a:
państwo wybaczą ale source ssie :d
Ssiesz to ty donga staremu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie