Kiedy większość z nas musi codziennie zap🤬lać do roboty niektórzy dostają kasę za bycie pasożytami
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:00
🔥
Podróż w III klasie
- teraz popularne
Nie mierzcie wszystkich 1 miara. Nie wiem czy byście chcieli mieć te 10k zł i opiekować się dzieckiem niepełnosprawnym jak jest w tym przypadku oraz mieli tyle odwagi by wychować 2 dodatkowych jako rodzina zastępcza. Wyjątkowo nie trafiony przykład.
Zamknij się masz robić na mnie gościu a nie w internetach się wypłakiwać.
W moim sercu tylko PIS,
W moim sercu tylko PIS,
Jeszcze brakuje żeby mieli pato-streama i dzieciaków co wysyłają im pieniądze za to że są żałośni.
mungo86 napisał/a:
Nie mierzcie wszystkich 1 miara. Nie wiem czy byście chcieli mieć te 10k zł i opiekować się dzieckiem niepełnosprawnym jak jest w tym przypadku oraz mieli tyle odwagi by wychować 2 dodatkowych jako rodzina zastępcza. Wyjątkowo nie trafiony przykład.
odwagi czy głupoty?
Kobitka dostaje pieniądze bo jedno z dzieci musi być niepełnosprawne. Świadczenie pielęgnacyjne to się tak nazywa, gdy jedno z rodziców zrezygnuje z pracy. Mowa jest też o dodatek pielęgnacyjnym który też jest przyznawany rodzicom dziecka niepełnosprawnego.
mungo86 napisał/a:
Tak przy okazji przecież ci ludzie o których mówisz z sadistica opiekują się tymi dziecimi ... płacą podatki, a podatki biorą się z ich pracy. Jednak jest jedna różnica ... nikt nie dał im wyboru czy chcą czy nie chcą sie opiekować.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie