Oczywiście w c🤬j malkontentów, jebcie się na ryj p🤬lone p🤬deczki i zróbcie lepiej
Dla autora piwko i gratki bo bądź co bądź trochę roboty nad tym było. A i efekt jest przyjemny
BTW płaczecie nad ilością "słabych" komentarzy? To k🤬a pisać lepsze

BTW płaczecie nad ilością "słabych" komentarzy? To k🤬a pisać lepsze

Leniwy c🤬j zebrał słabe komentarze sprzed kilku dni, zostawiając te naprawdę dobre starsze. Ponarzekałem to idę się p🤬lnąć spać.
Cytat:
Oczywiście w ch*j malkontentów, jebcie się na ryj pie**olone p*zdeczki i zróbcie lepiej Dla autora piwko i gratki bo bądź co bądź trochę roboty nad tym było. A i efekt jest przyjemny
BTW płaczecie nad ilością "słabych" komentarzy? To k***a pisać lepsze
bardzo łatwo Cie zadowolić, do końca życia będziesz r🤬ał psa
osobiście nie mam czasu na robienie głupich filmików, ale jak już się koleś za to zabrał to mógł się bardziej wysilić. Szczerze mówiąc to nie dam piwa, bo lipne.
podpis użytkownika
asdasdasd
H🤬jowe! Krótko i na temat. Ty to dla youtube robisz co nie przegląda sadistica i kolejną kompilację czy dla wyjadaczy sadistica którzy np. nie chcą dwa razy oglądać tych samych filmów? Pomysł ok, ale jak byś tak z 5 lub 10x skrócił - było by piwo.
Kieruję bezpośrednio pracami Sekcji – 4, 5, 6, i 7.
Osobiście werbuję agenturę i utrzymuje z nią łączność.
podpis użytkownika
Zastępuję kierownika podczas jego nieobecności.Kieruję bezpośrednio pracami Sekcji – 4, 5, 6, i 7.
Osobiście werbuję agenturę i utrzymuje z nią łączność.

zaraz zglosze ze to duplikat
jasne ze k🤬a czeszto sie nei zgadza ze najlepszy komentarz/najwiecej piw to komentarz z pierwszej strony bo dla ludzi się nie chce przejrzeć np. 2 i 3 strony komentarzy a tam często też są perełki

jasne ze k🤬a czeszto sie nei zgadza ze najlepszy komentarz/najwiecej piw to komentarz z pierwszej strony bo dla ludzi się nie chce przejrzeć np. 2 i 3 strony komentarzy a tam często też są perełki
Zapodajcie linka do tego zrytego filmu o ślimaku na samolocie

To może jeszcze zestawienie najlepszych komentarzy pod tego typu zastawieniami ?
Pierwszy raz cos takiego robiłem, dzieki za sugestie następny film na pewno będzie o niebo lepszy