Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Za kilka dni mam 40 urodziny.
Przedwczoraj moja małżonka podeszła do mnie z uśmiechem, oblizała seksownie usta i spytała co bym chciał dostać na urodziny. Odpowiedziałem, że święty spokój.
Od dwóch dni się do mnie nie odzywa.
Wspaniały prezent

Ale moja małżonka lubi zaskakiwać mnie prezentami.
Kilka lat temu też przed moimi urodzinami również spytała mnie jaki prezent chciałbym dostać.
Odpowiedziałem, że loda z połykiem.
Obrażona odwróciła się na pięcie i burknęła coś, że jestem poj🤬y czy coś takiego, ale....
W dniu moich urodzin złożyła mi życzenia, oraz dodała,że nie wiedziała co mi kupić i wręczając mi 50 PLN-ów dodała bym sobie sam kupił tego loda.
Ona na prawdę mnie kocha

Moje i w 100% prawdziwe.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-05, 21:59 1
Mnie to trochę wkurza. Ogromna większość kobiet taka właśnie jest:
- nie zrobię tego, to obrzydliwe/mam zasady
- mógłbyś najpierw popracować nad smakiem
i inne tego typu rzeczy, kiedy same dostają sex oralny, a jak nie dostają to jeszcze próbują wejść na ego "słaby kochanek" i inne pierdy. Hipokrytki, po prostu.

Nie piszę, że wszystkie, ale ogromna większość.

Podobna sytuacja, mam znajomą, która ogromnie by chciała, żeby jej przyszły mąż pomagał jej w pracach domowych, trochę ją rozpieszczał od czasu do czasu, nie oglądał się za innymi itp...
A jak zaczęła pracować u pewnej rodziny jako opiekunka do dziecka i ojciec właśnie taki był to śmiała się z niego, że ofiara, pantofel itp.
Zgłoś
joystik1337 2013-08-05, 22:33 1
Cytat:

Prawdziwa kobieta robi swojemu mężczyźnie lodzika bez okazji, tak na dobry początek dnia!

Chyba jak zapłacisz. Nie ma takich kobiet.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-05, 23:03
Moja się mnie pytała co bym chciał na 30, nie wiedziałem co...
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-06, 7:56 1
Myszka696 napisał/a:

Prawdziwa kobieta robi swojemu mężczyźnie lodzika bez okazji, tak na dobry początek dnia!

Prawdziwy mężczyzna nie podaje swojej kobiecie do ust, lachociągu
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-06, 13:01 1
@c🤬jwtorcie

Po Twoim nicku widać,że wolisz inne zabawy..
Zgłoś
Konto usunięte 2013-08-07, 18:11 1
c🤬jwtorcie napisał/a:

Prawdziwy mężczyzna nie podaje swojej kobiecie do ust, lachociągu

Jestem już lekko zdezorientowana. Jedni mówią, że to szmacenie się, inni że nie ma lepszego sposobu na pobudkę.
Przecież nie będę okazywać swojemu facetowi miłości rysując laurki.
Zgłoś