👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:16

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Mogę się założyć, że ojciec mu sam go zrobił, bo jak wiadomo chińczycy dobrzy są w te klocki
Pewnie ubrania też rodzice mu robią.

Pewnie ubrania też rodzice mu robią.

Samego pudełka nie kupili, iPad schowany gdzie indziej i dostanie go później.
No chyba że rodzice aż tak powaleni że rzeczywiście dali samo pudełko
No chyba że rodzice aż tak powaleni że rzeczywiście dali samo pudełko

Myślałem, że będzie tam instrukcja i części coś w stylu 'zrób to sam'.

To dziecko w swoim azjatyckim mózgu ma lepszy procesor niz w tym iShit

jeśli ktoś myśli że to chińczycy to ma downa ;/
Po pierwsze - za bogato po drugie - za "angielsko"
Po pierwsze - za bogato po drugie - za "angielsko"
Nie wpadł w histerię bo to kitajec więc sobie sam z tej marchewki zrobi lepszego.

Rozwaliło mnie to na końcu: "Can I eat that for dinner tonight?". Strasznie słodki dzieciak

Słyszeliście, że Breivik został uniewinniony? Adwokat wykazał, że chłop miał traumę, bo na dziesiąte urodziny zamiast komputera dostał w prezencie rozwód rodziców. Sąd to uznał i Anders od dziś jest wolnym człowiekiem.

Loaloa napisał/a:
I super.Teraz powinien zabijać arabów.Słyszeliście, że Breivik został uniewinniony? Adwokat wykazał, że chłop miał traumę, bo na dziesiąte urodziny zamiast komputera dostał w prezencie rozwód rodziców. Sąd to uznał i Anders od dziś jest wolnym człowiekiem.

jak mnie denerwują te skośnookie kreatury
powybijałbym wszystkich
powybijałbym wszystkich

Miałem nadzieję że w pudełku będzie kilogram ryżu a tu tylko marchewka ;/

Mały po prostu uznał, logicznie rzecz biorąc, że marchewka jest właściwie bardziej użyteczna od iPada. Co w tym dziwnego? Piwo za rezolutność i praktyczne podejście malucha.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie