- Zenek! Zadam ci zagadkę: Najlepszy przyjaciel człowieka?
- Hmmm...Wyborowa?
- Nie.
- Absolut?
- Nie!
- Smirnoff?
- Nie!!!
- Finlandia?
- Nie, k🤬a! Na cztery litery, matole!
- Eee... Bols!
- Kurna, człowieku... Pies! PIES!
- Pies?!
- Tak, debilu, pies!
- Aaaa, tego nie piłem...
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2013-02-11, 20:32
@smieszne-niesmieszne
Nie.
konto usunięte
2013-02-11, 20:53
@Dr. Kokos
Odezwał się ktoś kto nie ma ani jednego tematu, a będzie jechał po wszystkich... żałosne...
czytając od tyłu tak samo śmieszne
konto usunięte
2013-02-11, 20:58
Jeszcze nie spojrzałem na nick autora. Strzelam w ciemno, że Bongman znowu k**wa szaleje.
Ja bym dodał przed ostatnim
- Mała podpowiedź, to zwierze.
- Hm... Żubr?
To nie suchar. To istny BETON.
konto usunięte
2013-02-11, 22:34
Już wiem! Już wiem dlaczego wszyscy szydzą z BongMan'a! Spłynęło na mnie oświecenie! Po tylu miesiącach czytania sadola!
A nawiasem mówiąc, dowcip na takim poziomie to do harda powinien polecieć...
Mam takie pytanie. Naprawdę są osoby, które to śmieszy? Którym chociaż drgnie jeden mięsień twarzy podczas czytania tego "kawału"?
konto usunięte
2013-02-11, 23:28
Z takich "dowcipów"* to raczej by się śmiali na tych kwejkach czy innych podobnych stronach, gdzie picie alkoholu jest teraz na modzie. Chociaż piwa ludzie dają..
Zaczynam już rozumieć, czemu bongman jest tu taki sławny.
* W cudzysłowiu dlatego, że dowcipem nazywa się coś śmiesznego, a tutaj tak nie jest.
konto usunięte
2013-02-12, 3:33
BongMan zawsze na propsie