Julka zaj🤬a ojcu z garażu elektrody do spawania bo myślała, że to zimne ognie
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:22
🔥
Wystrzał z jadącego auta
- teraz popularne
psyhepl napisał/a:
Głupia nie głupia ale zarabia chyba sporo siana jak tak patrzę ile ma tam uciułane
Zawsze mnie zastanawia kto płaci takim pustakom, gnojki odpadają bo za małe kieszonkowe, jakieś koniobijce po całym dniu na kasie?
Przecież to jest zimny ogień bracia i siostry😂 od kiedy elektroda ma tak długi i cienki drut 😂 miałem tego typu tani zimny ogień nie chciał się też odpalać.
Moim zdaniem nie ona jest najgłupsza w tym wszystkim tylko Ci którzy to oglądają i jeszcze płacą... Ona na tej swojej głupocie pare groszy zarobi, ale powiedzcie mi jakim no-lifem trzeba być żeby oglądać jakąś lale która gada coś do kamerki i za to płacić?
wy sie tu spuszczacie jaka głupiutka a ona sobie w godzinkę robienia głpich min zarobiła 2600
jak to sie mowi bogaty smieje sie z mądrego
Na moje oko za cieńka ta" elektroda" i drucik ma długi w elektrodzie drut kończy się zaraz za otuliną, ale co ja tam wiem nawet spawarki nie mam.Dzida poprostu nie umie odpalić
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie