Myślałem, że to ten c🤬j od burgerów.
ten koleś jest naprawdę...spoko k🤬a i każdemu kto na niego pisoczy niech...niech sp🤬ala k🤬a !!! Z ciekawością oglądam jego filmiki

Pzdr
a c🤬j mnie obchodzi piwo w ameryce i jakis frendzel co o tym p🤬li
podpis użytkownika
Weź daj mi spokój.
vass
2013-01-06, 0:57
Crossblade napisał/a:
ten koleś jest naprawdę...spoko k🤬a i każdemu kto na niego pisoczy niech...niech sp🤬ala k🤬a !!! Z ciekawością oglądam jego filmiki
Pzdr
Ja na początku też oglądałem z ciekawością, ale ostatnio mnie wk🤬ia i nie oglądam. Mitoman z wielkim mniemaniem o sobie.
Konto usunięte
2013-01-06, 0:58
Crossblade napisał/a:
Pzdr
o tak właśnie w tym filmie pokazał jaki jest...
Napisał że jak komuś nie pasuje nic cofa suba. Jak ludzie zaczęli go jechać merytorycznie powołując sie na to jak jechal po innych YTberach to usunął komety i oceniania.
Więc masz racje jest super ekstra, byłe 3 miesiące temu.
Konto usunięte
2013-01-06, 1:01
Bud Light - najbardziej gówniane piwo na świecie. Dobry jest tylko Brooklyn Brewery. Reszta to masakra
Konto usunięte
2013-01-06, 1:08
Kiedyś nawet zacząłem oglądać jego filmiki, ale szybko przestałem. Po pierwsze koleś ma wręcz niespotykany dar wodolejstwa, przez 20 minut mówi to, co każdy inny spokojnie powiedziałby w minut pięć. Po drugie ma denerwującą manierę opowiadania o wszystkim w taki sposób, jakby w Polsce ludzie ciągle jeszcze w jaskiniach mieszkali i nikt w życiu nie widział samochodu, czy butelki piwa. Brakuje jeszcze dwudziestominutowego filmu o działaniu spłuczki w amerykańskich kiblach (choć może taki nagrał, widziałem tylko kilka jego dzieł). Poza tym, jak występuje z żoną obydwoje zachowują się jakby byli hmmm.. jakby to ująć, wiem - niedorozwinięci. Nie wiem, może taki mają sposób bycia, albo się nieudolnie silą na humor i luz, ale jakoś mnie to zraża.
Konto usunięte
2013-01-06, 1:16
Ty jeszcze piwa za to dostajesz ?
HAhaha wolne k🤬a żarty
Loaloa napisał/a:
Kiedyś nawet zacząłem oglądać jego filmiki, ale szybko przestałem. Po pierwsze koleś ma wręcz niespotykany dar wodolejstwa, przez 20 minut mówi to, co każdy inny spokojnie powiedziałby w minut pięć..
krótko mówiąc telemarketer jak sk🤬ysyn!
Najporzadniejszy vloger jakiego znam i ma ogromny szacunek do swoich widzow.
podpis użytkownika
Polaryzacja mentalności twojego umysłu nie obliguje na dalszą merytoryczną konwersacje z tobą.
A oto typowa amerykańska rodzina, tata mama i kot...
Konto usunięte
2013-01-06, 14:41
beznadzieja... kwadrans oglądania idioty mieszkajacego w stanach, który PBR'a w ustach nie mial... żałosne... brak piwa!!!!