Najtrudniejsza branża na świecie. Trzymajcie mnie bo mi rozjebie bebechy ze śmiechu.
Kierowcą tira zostaje się jak nie potrafisz w życiu nic robić i nie masz żadnego wykształcenia. Ci ludzie potrafią tylko kręcić kołem. To są największe prymitywy na świecie typowe polskie Janusze. Jaki Normalny człowiek wytrzymal by takie upokorzenie. Leją na koło srają w krzakach myją się w zlewie na stacji benzynowej i śpią w chlewie ze świniami na pace. Podobno tak świetnie zarabiają a Żal im zapłacić sobie za hotel i wypoczywać jak biały człowiek.
To są najwięksi p🤬leni egoiści na świecie robią sobie wyścigi na drodze blokują autostradę na kilkanaście minut leją na innych ludzi i ryzykują spowodowanie wypadku żeby tylko oszczędzić kilka sekund. Uważają że ich przepisy nie dotyczą bo oni są w pracy więc mogą je łamać ich praca i ich czas jest najcenniejszy.
I oczywiście zapomniałbym że wszyscy wiecznie szeryfują. Każdy uważa że ma misję od Boga żeby pilnować żeby w korku wszyscy stali w kolejce...
Na szczęście problem niedługo się rozwiąże w Szwecji już w następnym roku wprowadzają autonomiczne ciężarówki do ruchu które będą rozwozić towar po sklepach.
Martwi mnie tylko Gdzie pójdą do roboty ludzie którzy kompletnie nic nie potrafią?
podpis użytkownika
Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway