Uczestniczyło w niej 2000 osób.
A Wy, Sadole, jaki macie stosunek do paintball-u ? HD - youtube. com/watch?v=KvT6fr_MykY&feature=share&list=UUsfktm-MVHnJMUvqMptFlLg
Dzięki przyjacielu, piwo leci.
Konto usunięte
2013-07-10, 23:00
@szer.lucjan
uuu, widzę chyba ktoś został wyśmiany przez kolegów airsoftowców i teraz frustracje w necie wywołuje

za bardzo bolało jak cipeczka w ryj dostała? może koledzy się śmiali, że maskę zakładałeś albo coś...
albo jesteś kompletnym imbecylem nie znającym tematu, albo po prostu miernym trollem. proponuję najpierw trochę się dowiedzieć na dany temat, później wchodzić w dywagacje.
Konto usunięte
2013-07-10, 23:03
@up
idź i pożycz od rodziców więcej pieniędzy na AKS za 700 zł
Może zaprzeczysz, że bawicie się w sealsów, grom i inne jednostki specjalne mając kondycję ciecia parkingowego? Latając z plastikową bronią w której jedyne oryginalne części to latarki i kolimatory z prawdziwych karabinków szutrmowych.
koszt plastiku - 100 zł koszt mechanizmu - 100 zł
Fakt, że to broń na kulki do ASG - podbicie ceny o 500 zł.
Poza tym, dla mnie to już w ogóle jest jakaś obraza, kiedy latacie w mundurach WP robiąc z siebie Vietcong.'
ą,ę dopiero co skończyłem 18 lat... wkładam mundura jestem żołnierz... mam broń na kulki... znam wielu takich speców od ASG z mojej okolicy... wożą się jakby byli po akademii West Point no bo przecież wojsko jak c🤬j
Lucjan tak p🤬lisz, że się słuchać nie da. Laska Ci nie dała, że tak jedziesz po airsofcie czy po prostu głupi jesteś?
nie, jedzie bo po prostu air soft jest c🤬jowy.
Konto usunięte
2013-07-10, 23:11
@Lagan
jak chcesz mnie słuchać skoro piszę a nie mówię?
snoq napisał/a:
Totalna c🤬jnia ... bezsensowana nap🤬lana i to jeszcze każdy ma pewnie elektropneumatyka z rofem koło 20-30 .... idiotyzm.
Tylko ASG i milsimy !
Lepiej nap🤬lać się kuleczkami o średnicy milimetra z plastikowej repliki m16
Konto usunięte
2013-07-10, 23:14
szer.Lucjan napisał/a:
@up
idź i pożycz od rodziców więcej pieniędzy na AKS za 700 zł
Może zaprzeczysz, że bawicie się w sealsów, grom i inne jednostki specjalne mając kondycję ciecia parkingowego? Latając z plastikową bronią w której jedyne oryginalne części to latarki i kolimatory z prawdziwych karabinków szutrmowych.
koszt plastiku - 100 zł koszt mechanizmu - 100 zł
Fakt, że to broń na kulki do ASG - podbicie ceny o 500 zł.
Poza tym, dla mnie to już w ogóle jest jakaś obraza, kiedy latacie w mundurach WP robiąc z siebie Vietcong.
K🤬a, co za ignorant, no ja p🤬le.
Przejedź się na milsim'a 48 z 15 kilowym plecakiem i z bronią 3kg ( nie, nie z plastiku) nie mówiąc o reszcie oprządzenia. Zobaczymy wtedy jak po 10h padniesz na pysk od zmeczenia....
na wsi mam paintball, jeszcze nie byłem a juz ponad rok istnieje.
Konto usunięte
2013-07-10, 23:15
ilovepain napisał/a:
K🤬a, co za ignorant, no ja p🤬le.
Przejedź się na milsim'a 48 z 15 kilowym plecakiem i z bronią 3kg ( nie, nie z plastiku) nie mówiąc o reszcie oprządzenia. Zobaczymy wtedy jak po 10h padniesz na pysk od zmeczenia....
I co? zastrzeliłeś już kogoś?

pewnie podczas operacji pustynna kulka
k🤬a, ludzie każdy bawi się tak jak lubi!!! Koniec i kropka. Dosyć spinania dupy!
Konto usunięte
2013-07-10, 23:19
Seksualny. On leży a ja go p🤬le.
Konto usunięte
2013-07-10, 23:20
K🤬a, na sadisticu tematy z asg i pb powinny być wyp🤬alane automatem, od razu jest spina i ból dupy pomiędzy napinaczami obu stron. macie swoje pasje, to je realizujcie, ale nie krytykujcie czegoś co podoba się innym. I nie, nie jestem jakimś patafianem, którego nic nie interesuje, sam biorę udział w rozgrywkach asg, ale wpienia mnie, jak gimbaza, co to dostała markera albo ak cymy pod choinkę pieprzy od rzeczy. Nie pozdrawiam.
@szer.Lucjan
nawet latarki i kolimatory to podróby. Sam kolimator, którego używają oddziały specjalne jest wart tyle co podróbka M4A1 czy HK416