Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:09
Największe sk🤬ysyństwo XXI wieku
konto usunięte • 2016-03-05, 0:36
Nie wiem czy ktokolwiek słyszał o tym, że w krajach azjatyckich zupa z płetwy rekina uchodzi za rarytas, coś jak róg nosorożca będący afrodyzjakiem - podobno...

Ale czy ktokolwiek się kiedyś zastanawiał jak wygląda pozyskiwanie takich płetw?

Poniżej filmik po angielsku, na filmiku sam Gordon Ramsay. Można go lubić lub też nie. Nie o niego chodzi.

Jak dla mnie jest to mega sk🤬ysyństwo, ale oceńcie sami.

Mięso rekina nie ma praktycznie żadnej wartości. Podobno rząd Kostaryki chce wprowadzić ban na zatrzymywanie się azjatyckich kutrów rybackich w ich portach.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
botcislaw 2016-03-05, 0:43
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
sauerps 2016-03-05, 0:54 9
Daję piwko, bo temat słuszny. Takie rzeczy bedą się działy, bo człowiek to zwierze najgorsze, ale jak już mają mieć miejsce to niech to chociaż będzie robione jakoś "humanitarnie".
Zgłoś
kokos_123 2016-03-05, 1:38 2
może odrosną
Zgłoś
mrokussw 2016-03-05, 1:39 40
dlatego zycze nam ludzie aby to niedlugo sie skonczylo, niestety gatunek ludzki jest tak brutalny ze nie zasluguje na to, aby eksplorowac kosmos .. i dobrze
Zgłoś
konto usunięte 2016-03-05, 5:29 3
Znowu się będą spuszczać nad zwierzętami...
Zgłoś
konto usunięte 2016-03-05, 9:08 21
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2016-03-05, 10:50 3
To miało zmiękczyć moje serce? Upuść ktoś piwo...
Zgłoś
konto usunięte 2016-03-05, 11:40 9
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem