Idźcie w c🤬j.
Wszystko jest dla ludzi k🤬a mać i niech ludzie sami decydują co chcą żreć, pić i palić.
And again - nie nasza k🤬a wina, że obracasz się wśród z🤬bów i jak z🤬b wyrażasz sobie na ich podstawie opinię o wszystkich ludziach na Ziemi![]()
Nie mówię tutaj o wszystkich ludziach tylko o napotkanych w moim życiu ćpunach i kto tutaj obraca się w jakim towarzystwie drobny ćpunku.. Wyraziłem się dość jasno żeby zrozumieć że piszę tylko o tej danej grupie ludzi(czyt. podludzi). Ale że Ty ćpunku zadajesz się tylko z takimi osobami to wydawało Ci się że obrażam wszystkich ludzi na ziemi. Człowieku Ty nawet nie potrafisz porządnie mojego tekstu zacytować

podpis użytkownika

@ment200
A sarkazm coś ci mówi?
Czemu nazywacie ćpunów ludzi jarających trawę, skoro niejeden z was chleje, pali szlugi, pije kawę, a często nawet nie wie, że jest uzależnionym od cukru.
Albo powinni wprowadzić prohibicję na wszelkie używki i być konsekwentnymi, albo zaprzestać tej hipokryzji i wmawiać ludziom, że marihuana to prosta droga do heroiny. No k🤬a, chyba nic dziwnego, skoro często to ci sami dealerzy, którzy tworzą czarny rynek mj tworzą przy okazji czarny rynek twardszych narkotyków. Jak można k🤬a być tak pozbawionym wszelkich umiejętności logicznego myślenia i rządzić jakimś krajem?
Nikogo nijak nie nazwałem i w gównoburzy nie uczestnicze. Zauwazyłem tylko hipokryzje użyszkodnika Pącki. Te dwa cytaty są z jednego jego postu. Tak więc milosciprzyjazn wstrzym ryj, bo widze że napaliłeś sie jak ruski strażnik na egzekucje.

to wykuriwaj do holandi j🤬y ćpunie, c🤬le od marihauny ktorzy szczescia w zyciu nie moga znalezc i sie wszedzie chwala jacy to nie sa cool bo ćpają.
Pozwól że wyjaśnie Ci że marihuana jest stosowana w medycynie od czasów Azteków, olej konopny jest lekarstwem na raka, stwardnienie rozsiane, jaskre i wiele chorób z którymi wspólczesna medycyna nie daje sobie rady. 70 % leków w aptece można zastapić medyczną marihuaną. Tworzywa z konopi są kilka razy bardziej wytrzymałe niż współczesne ubrania, Konopie dostarczja więcej energii cieplnej przy spalaniu niż drewno tej samej a nawet 2x, 3x 4x masie ... Szkodzi mniej niż kawa czy alkohol ( lecz wszystko w nadmiarze szkodzi)
Koncerny farmaceutyczne straciły by za dużo na legalizacji, dlatego j🤬y Durniu wpie*dalaj legalną fete z apteki i truj się tym co rząd Ci daje w ładnym opakowaniu a nie wymądrzaj się na temat o którym wogóle nie masz pojęcia PAJACU JEBA*Y
Bo na pewno twoje życie to wzór szczęścia ...

to wykuriwaj do holandi j🤬y ćpunie, c🤬le od marihauny ktorzy szczescia w zyciu nie moga znalezc i sie wszedzie chwala jacy to nie sa cool bo ćpają.
musze przyznać, że to jest całkiem dobry troll(ing). co wrażliwsi mogliby go potraktować poważnie, nawet sie wk🤬ić
sorry. dopiero po fakcie spojrzałem i zauważytłem, że jednak znaleźli sie tacy co się osrali przez tego posta...

nawet mi cie nie żal xD

Jak widzę te komenty to mnie k🤬a strzela. Lubisz zapalić sobie? To jesteś j🤬ym ćpunem i tyle. Alkohol szkodzi na wątrobę i trzustkę a to gówno na mózg, robi dziury i c🤬ja pamiętasz. Wątroba się zregeneruje, z zepsutą trzustką da się żyć a z rozj🤬ym mózgiem jakoś się nie da... Więc nie p🤬licie od rzeczy, że alkohol to trucizna a to ścierwo leczy.
hahahahah niby 19 lat a p🤬li jakby mial 13