👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Tak jak miałem ogromny szacunek do Damiana za to co osiągnął na igrzyskach olimpijskich w Londynie, tak jego 'karierę' w MMA śledzę z ogromnym żalem, na prawdę szkoda patrzeć jak traci swoje zdrowie i zbiera potężne baty od przeciętniaków zatrudnianych do Komedii Sztuk Walki...
a tak na marginesie to sędzia powinien go ukarać za ten rzut, suplex jest praktycznie zakazany w każdej formie MMA

Po czym rzucony wstał i sprzedał kopa na ryj rzucającemu, rzucający tego nie przetrwał, więc nie ma się czym jarać, poza tym jest wiele murzyńskich walk, takich na serio, nie udawanych czy na zasadach, gdzie się lepsze rzuty ogląda.
haha ile kozakow napinaczy sadolowe pity fighterzy znawcy od mma przedewszystkim
a to nie jest tak, że jedynie są zakazane rzuty, gdzie ląduje się na głowie/karku?

Cyjanek. Wracaj lepiej dziecko do lekcji, a nie takie gówna tu wklejasz.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie