Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2010-12-25, 8:02 1
dobre teraz twój mudżyn będzie nie tylko zbierał bawełne ale jeszcze potem ochoczo nalewał swojemu włąscicielowi browara
Zgłoś
konto usunięte 2010-12-25, 9:50 1
I za darmo!
Zgłoś
konto usunięte 2010-12-25, 9:52 1
Wymagania minimalne ?
Inteligencja orangutana ? O.o
Zgłoś
konto usunięte 2010-12-25, 10:10 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ungubungu 2010-12-25, 10:16 2
@up

sĘsowna...

Fajny patent na te browarki. Da się pić z tego bez kubka??
Zgłoś
konto usunięte 2010-12-25, 10:46 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2010-12-25, 10:59 4
W, na juwenaliach albo innych spedach dużej ilosci osob to sie sprawdzi. Tam sie nie stoi przy barze i nie rozmawia z barmanem... Co innego pub, a co innego masówka
Zgłoś
konto usunięte 2010-12-25, 11:43 2
Zgłoś
tranzystor 2010-12-25, 11:45 2
Pomysł całkiem ciekawy, wykonanie proste, obsługa urządzenia trywialna, skoro nawet czarny to potrafi
Zgłoś
suiCid3R 2010-12-25, 12:14
Musi być łatwe w obsłudze skoro postawili Bambuczę i nawet daje sobie radę
Zgłoś
konto usunięte 2010-12-25, 12:30
ja miec myszka co robic piwka:P

up

mojej starej w to nie mieszaj
Zgłoś
konto usunięte 2010-12-25, 13:55
W, jak zauważyłaś piwo jest podawane w plastikowym kubku, jak chodzisz do barow gdzie leją ci browar w plastik to nie sadze ze fajnie sie gada z barmanem.
Tak jak juz ktos napisal, to jest sprzet na masowe imprezy i nawet w duzych barach badz klubach nie wyladuje bo przypuszczam ze koszt takiego cuda to grube kilkadziesiąt tysięcy dolarów
Zgłoś
konto usunięte 2010-12-25, 14:17
na masówki owszem, może się sprawdzić, ale tak jak na tym filmiku - gdzie płaci się w innym miejscu niż nalewa
co do juwenaliów: od kiedy powstało witigetto jestem za wyzwoleniem tej imperzy od sponsoringu na wyłączność (tj. jedna marka piwa i zakaz wnoszenia w łasnego alkoholu pod przykrywką bezpieczeństwa, a gdy można wnosić własne piffko, kolejek po to laane do plastiku nie będzie zbyt dużych)
tauron napisał/a:

W koszt takiego cuda to grube kilkadziesiąt tysięcy dolarów

nie sądzę, żeby było więcej jak 2-3 krotnie droższe od zwykłej "kobry"
i tak. przez jakiś czas od wdrożenia urządzonka kubek kosztował by tyle, co piwo i wciąż drożej niż jedna osoba nalewająca więcej. wolę poczekać
Zgłoś
konto usunięte 2010-12-25, 14:51
wkurza mnie to że jakiś amerykański sikacz ( co jak co - najpopularniejsze piwo w usa ), posługuję się tą samą nazwą co doskonały czeski browar ( Budweiser )
Zgłoś
konto usunięte 2010-12-25, 16:40
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem