📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:58

Długopłetwiec napisał/a:
No ja nie wiem mnie to wygląda na początki choroby psychicznej.
Cicho, to niegrzecznie tak mówić. Niech czuje się oświecony.
TwójCzarnyPan napisał/a:
Nie ma lekarza, jest inżynier elektryk: Te białe blizny wskazują na zaleczone skutki porażenia prądem. Pewnie jeden z tych co włażą na słupy albo dachy pociągów. Jebło go jak był jeszcze młody. Odratowali go, ale martwica była tak zaawansowana, że pewne części ciała przestały rosnąć i na starość wygląda jak wygląda.
Kto wie, możesz mieć rację:
"Obecnie wszystkie linie [kolejowe w Pakistanie] są niezelektryfikowane. Do 2009 zelektryfikowana była główna linia na odcinku 286 km między Kanewalem a Lahore. Linie zdeelektryfikowano m.in. z powodu kradzieży sieci trakcyjnej".
Kurtyna.
mamurra napisał/a:
Trakcja to śmierć, tory to jest przyszłość!"Obecnie wszystkie linie [kolejowe w Pakistanie] są niezelektryfikowane. Do 2009 zelektryfikowana była główna linia na odcinku 286 km między Kanewalem a Lahore. Linie zdeelektryfikowano m.in. z powodu kradzieży sieci trakcyjnej".
majeńka napisał/a:
Trakcja to śmierć, tory to jest przyszłość!
Bez sensu. Trakcja to rodzaj zasilania pojazdów szynowych, może być parowa (maszyna parowa lub zbiornik ciśnieniowy), spalinowa (silnik spalinowy lub ogniwo paliwowe) lub elektryczna (akumulatory lub sieć).
Qubec napisał/a:
A jak on sobie wali?
Wali patykiem
[ Dodano: 2025-03-25, 02:22 ]
Jak na 12-latka strasznie siwy
Riikko napisał/a:
matka pila z gangesu podczas ciazy
To tylko część tej historii,należy stanąć w pełnej prawdzie i doc że matka była spłoszona przez własnego dziadka a w ciążę zaszła z własnym bratem.
[ Dodano: 2025-03-27, 22:01 ]
Spłodzona*
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie