Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Napad na bank
konto usunięte • 2015-06-16, 1:09
Zaznaczam, że informacji o zdarzeniu nie wyszukiwałem, te które posiadam są przekazem ustnym.

Miejsce akcji: Szwecja, Sztokholm, osiedle Skarholem. Aby było zabawniej miejsce zdarzenia to jedno w p🤬du ruchliwe centrum: stacja metra, największa w Sztokholmie galeria handlowa, zawsze tłoczna zajezdnia autobusowa (po prawej gdy samochód odjeżdża), dziesiątki sklepików, sklepów i lokali, jakieś 300m pieszo do posterunku policji, z 30 sekund biegiem od stróżówki z ochroniarzami (nie takimi jak w Polsce, ich uprawnienia podchodzą bardziej pod USA). Generalnie zawsze wracając do domu chodziłem w tamtym miejscu i poza wieczorami nigdy nie zdarzyło mi się aby iść niezatłoczonym chodnikiem.

No więc akcja:
Panowie w biały dzień podpalają samochód na polskich blachach (nie wiem czy Polacy - wątpię; po prostu zaraz obok jest osiedle licznie zamieszkane przez Polaków) po to aby mieć dywersję, ok 200m dalej rozp🤬alają koparką ścianę banku, wp🤬lają się do środka z kałachami, odjeżdżają i uciekają autostradą (milion kamer, korki itp).

Do tej pory nie zostali złapani. Tak właśnie wygląda słoneczna, europejska stolica gw🤬tów.

btw ostatnio 1.5km od mojego domu a 2km od miejsca napadu wyłowiono z wody ciała młodego polskiego małżeństwa. Brak informacji na ten temat.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bosslolkowy 2015-06-16, 12:25
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Snoon 2015-06-16, 13:50 1
300m na piechotę? A rowerem czy hulajnogą to ile?
Zgłoś
chester 2015-06-16, 14:11
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
ProVVe 2015-06-16, 15:10
Jesli Polska para leży martwa to sa dwie opcje... Morderstwo dla kradziezy fury lub sprzeczka po napadzie...
Zgłoś
bosslolkowy 2015-06-16, 15:17 5
chester - w sumie napisałeś komentarz o tym, że ktoś powinien atakować rabusi po czym przyznałeś rację kapralowi i zbluzgałeś go przy okazji
Jaki w tym sens?
Zgłoś
Markosz 2015-06-16, 15:24
300 metrów pieszo? A rowerem 150?
Zgłoś
konto usunięte 2015-06-16, 15:45
Bo np. 600 metrów samochodem. Jeden napisał, drugi podchwycił i robią z siebie durni.
Zgłoś
Angeltostarakurwa 2015-06-16, 15:49 1
a niech okradaja banki bo banki do jedno wielkie kurestwo
Zgłoś
Grachu 2015-06-16, 16:03
Zgłoś
konto usunięte 2015-06-16, 16:10
Zgłoś
fastmoney 2015-06-16, 16:57
Zgłoś
FenomeN1312 2015-06-16, 17:30
@bosslolkowy to forma rozładowania napięcia w internecie za to, że dostał jedynke z pszyry.
Zgłoś
kokos_123 2015-06-16, 19:59
Ta laska w 1:06
Zgłoś
I_am_G 2015-06-16, 22:08
1. To nie jest najwieksza galeria w Sztokholmie
2. W Szwecji zabronione jest posiadanie broni przy sobie nawet jak ma sie licencje
3. W tym samym czasie odbywał sie ślub w rodzinie królewskiej wiec większość policji było w Centrum/Slussen
Zgłoś
kapral 2015-06-17, 8:56
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem