👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
AKEVITT napisał/a:
No i dalej się śmiejcie z amerykańców. W Polsce dziadek by dostał 25 lat z probe morderstwa napastnika.
trudno zamordować kogoś gazowym pistoletem, po tylu strzalach nie ma opcji żeby jeszcze uciekali gdyby to była normalna spluwa.
Trzeba mieć sporego pecha. Spotkać w kafejce internetowej dziadka z klamką i to jeszcze takiego co nie odpuści
Biorąc pod uwagę fakt, że to dziadek, to istnieje spore prawdopodobieństwo, że to emigrant z Polski.

Dziadek jest jak przyczajony tygrys ukryty smok- pełna profeska, 75 na karku a w kaburze 9mm

AKEVITT napisał/a:
No i dalej się śmiejcie z amerykańców. W Polsce dziadek by dostał 25 lat z probe morderstwa napastnika.
bo Polska to wielkie DNO!!!!

Dziadek nawet strzelać nie potrafi, kto mu dał pozwolenie na broń.
Kemys, Niekoniecznie gazówka. Dziadek wali z jakiegoś kieszonkowego pistoleciku, a więc pocisk dużej mocy obalającej nie ma i takim ciężko powalić gościa raczej. Dla przykładu nabój wystrzelony z takiego Walthera PPK potrafi nie wyrządzić większej krzywdy gościowi ubranemu w grubą warstwę ubrań, np.: w zimę. Było kilka takich przypadków.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie