Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:57
bartekmmm 2012-09-27, 0:16
Dobrze, że zdążyła przeliczyć kasę, będzie wiedziała jak mają się z nią koledzy dzielić.
Zgłoś
kierownik85 2012-09-27, 0:48
Ile forsy moglo byc w kasie: 5-6 000? To daje ok. 2000 na głowę, czyli tyle, co weźmie adwokat za obronę. A raczej ich złapią, bo policja dziala coraz skuteczniej.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-27, 1:12
Jak dla mnie to piwko dla pani kasjerki. Za opanowanie i przeżyty stres.
Zgłoś
człowiek_zły 2012-09-27, 3:22
Typowy przykład redystrybucji dóbr. Państwo robi to samo. Socjalizm w czystej formie.
Zgłoś
nanab 2012-09-27, 5:53
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Halman 2012-09-27, 6:11
a gdzie podziały się hanyski które co chwila wypisują jaka to w zagłębiu patologia a ślunsk porządny?
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-27, 7:50
z początku ten atakujący chyba myślał, że sklep obrabia się jak w GTA wystarczy trzymać wycelowaną broń, w tle jego kompani tańczyli fokstrota, aż wkońcu zczaił, że trzeba wejść i zabrać kasetke
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-27, 10:27
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-27, 11:15
Szkoda, że filmik nie trwa do czasu aż przyjedzie Policja/Ochrona... (ciekawe jaki mieli czas?)
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-27, 11:23
Żabka to bandycka sieć, która wygryza z interesu zwykłych osiedlowych sklepikarzy i narzucają wysokie ceny. Niech ich okradają codziennie.
Zgłoś
koło_zamachowe 2012-09-27, 11:47
szybko sprawnie i na temat...
Zgłoś
kraz34 2012-09-27, 12:03
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-27, 16:39
Co za troll, pkt 6 przekierowuje do innych punktów. Ja natomiast proponuje, abyś następnym razem przekazał nam co masz do przekazania w dwóch zdaniach, a nie wklejał półstronicowy artykuł.
Zgłoś
tds1974 2012-09-27, 18:29
nanab napisał/a:

Tak tak, i to czysty prypadek ze ominęli właśnie ten sklep, przechodząc wołali ci siema a cały towar wyladował u ciebie w domu?

Mogę ci powiedzieć, ile mnie obchodzi czy mi wierzysz, czy nie, ale zapewne sam się domyślasz.
Zgłoś
konto usunięte 2012-09-27, 19:23
TheCrims wersja real
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem