Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
Dobrze, że zdążyła przeliczyć kasę, będzie wiedziała jak mają się z nią koledzy dzielić.
Ile forsy moglo byc w kasie: 5-6 000? To daje ok. 2000 na głowę, czyli tyle, co weźmie adwokat za obronę. A raczej ich złapią, bo policja dziala coraz skuteczniej.
konto usunięte
2012-09-27, 1:12
Jak dla mnie to piwko dla pani kasjerki. Za opanowanie i przeżyty stres.
Typowy przykład redystrybucji dóbr. Państwo robi to samo. Socjalizm w czystej formie.
a gdzie podziały się hanyski które co chwila wypisują jaka to w zagłębiu patologia a ślunsk porządny?
konto usunięte
2012-09-27, 7:50
z początku ten atakujący chyba myślał, że sklep obrabia się jak w GTA wystarczy trzymać wycelowaną broń, w tle jego kompani tańczyli fokstrota, aż wkońcu zczaił, że trzeba wejść i zabrać kasetke
konto usunięte
2012-09-27, 10:27
konto usunięte
2012-09-27, 11:15
Szkoda, że filmik nie trwa do czasu aż przyjedzie Policja/Ochrona... (ciekawe jaki mieli czas?)
konto usunięte
2012-09-27, 11:23
Żabka to bandycka sieć, która wygryza z interesu zwykłych osiedlowych sklepikarzy i narzucają wysokie ceny. Niech ich okradają codziennie.
szybko sprawnie i na temat...
konto usunięte
2012-09-27, 16:39
Co za troll, pkt 6 przekierowuje do innych punktów. Ja natomiast proponuje, abyś następnym razem przekazał nam co masz do przekazania w dwóch zdaniach, a nie wklejał półstronicowy artykuł.
nanab napisał/a:
Tak tak, i to czysty prypadek ze ominęli właśnie ten sklep, przechodząc wołali ci siema a cały towar wyladował u ciebie w domu?
Mogę ci powiedzieć, ile mnie obchodzi czy mi wierzysz, czy nie, ale zapewne sam się domyślasz.
konto usunięte
2012-09-27, 19:23
TheCrims wersja real