Ja wiem, że na mój komentarz zaraz zleci się masa innych, mówiących że u nas jest podobnie.
Natomiast obserwując takie filmiki z USA, zachowania ludzi, to co robią, nasuwa mi się jeden wniosek. Ich społeczeństwo jest w zdecydowanie większym procencie dotknięte zaburzeniami psychicznymi.
Na to się składa ileś czynników - jedno, to dobrobyt(choć lata, że pieniądze leżały na ulicy, już im się kończą), drugie dostęp do narkotyków i ich popularność, a trzecie to uzależnienie od środków psychotropowych.
W USA na każdą pierdołę typu "jestem często zdenerwowany i zestresowany" lekarze przepisują całkiem silne leki.
Nie ma się co dziwić, że później tacy ludzie chodzą i jeżdzą między innymi. Można taką bić, poniżać, zastraszać - nic nie zrozumie. Ona jest zwyczajnie chora. Zdrowy człowiek, wie że stawianie się kobiety na mężczyznę, ma nikłe szanse powodzenia.
Ja p🤬le, jakie to k🤬a piękne
CrazyEdek napisał/a:
Jeden ze sposobów, jak odstresować kobietę.
Jeśli to napinaczka drogowa, to najlepszy sposób by ją odstresować to załadować jej c🤬ja w papę po same kule żeby siorbała. Daje to chociaż gwarancję że nie będzie nic mówić.
coś pięknego! jest atak, jest obrona
JoSeed napisał/a:
Zawsze byłam przeciwna biciu kobiet
Ale nie przeciwna biciu mężczyzn?
[ Dodano: 2025-01-06, 10:16 ]
Niedawno podobna akcja była w warszawie - Ukrainka zaatakowała Polaka gazem, ten ją kopnał. GWno już kręci aferę "polak pobił Ukrainkę!"
Kogucik_Bałamucik napisał/a:
Zaraz zlezą się kukoldziki i białorycerzyki którzy stwierdzą że kobieta ma prawo bić pięścią faceta po twarzy a ten nie ma prawa jej oddać.
pierwszy do szamba jestes tylko ty
To nie była kobieta tylko jakaś k🤬a rozdarta
waloos napisał/a:
Ja wiem, że na mój komentarz zaraz zleci się masa innych, mówiących że u nas jest podobnie.
Natomiast obserwując takie filmiki z USA, zachowania ludzi, to co robią, nasuwa mi się jeden wniosek. Ich społeczeństwo jest w zdecydowanie większym procencie dotknięte zaburzeniami psychicznymi.
Na to się składa ileś czynników - jedno, to dobrobyt(choć lata, że pieniądze leżały na ulicy, już im się kończą), drugie dostęp do narkotyków i ich popularność, a trzecie to uzależnienie od środków psychotropowych.
W USA na każdą pierdołę typu "jestem często zdenerwowany i zestresowany" lekarze przepisują całkiem silne leki.
Nie ma się co dziwić, że później tacy ludzie chodzą i jeżdzą między innymi. Można taką bić, poniżać, zastraszać - nic nie zrozumie. Ona jest zwyczajnie chora. Zdrowy człowiek, wie że stawianie się kobiety na mężczyznę, ma nikłe szanse powodzenia.
ja obastawiam ze z lekami jest tez tki problem ze dostep do sluzb zdrowia jest drogi wiec sami sobie ludzie aplikuja na zaś.
zn506 napisał/a:
Ale nie przeciwna biciu mężczyzn?
Niedawno podobna akcja była w warszawie - Ukrainka zaatakowała Polaka gazem, ten ją kopnał. GWno już kręci aferę "polak pobił Ukrainkę!"
Czytaj ze zrozumieniem... Jestem przeciwna biciu KOGOKOLWIEK.
Nie mam takich znajomych, nie obracam się w towarzystwie, które się bije nawzajem.
Dla mnie to patologia, bez względu na płeć.
Wampay napisał/a:
I co teraz powiecie miał prawo czy nie?
Został zaatakowany i się bronił. Nie wiem co tutaj jest do rozkminiania.
Powinien typek zgłosić jeszcze usiłowanie zabójstwa bo takie walenie z partyzanta na twardym podłożu często kończy się zgonem dla ofiary.
Niech się k🤬iszcze stare cieszy, że gość od razu jak zniknęło zagrożenie zaprzestał dalszej samoobrony.
Podstawowa zasada - jeśli zajeżdżasz komuś drogę, blokujesz go i wyskakujesz z auta krzycząc, że masz zamiar zrobić mu krzywdę to nie masz żadnego prawa nazywać siebie ofiarą.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Przynajmniej wybił jej głupoty z pustego łba.
Nie ma nic gorszego od wrzeszczącej i agresywnej baby.
W zachowaniu faceta widzę tylko jedną złą rzecz. powinien zaczekać, aż babsko się podniesie i będzie w stanie funkcjonować - ewentualnie wezwać medyków. kara śmierci za jednego gonga to trochę za dużo
A co, miał się pozwolić bić jakiejś k🤬ie? Stary jej w domu nie oduczył piłowania ryja i machania łapami, to ulica musi oduczyć.
Luj uspokajacz wszedł na piątkę z plusem.