👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja u siebie zrobiłem kiedyś identycznie. Też na czerwonym wysiadłem i kuksaniec w lampę.
Nie musi mieć kontrolki.. jak jeden kierunkowskaz się nie świeci to dioda miga szybciej.
Truckerek napisał/a:
Bo Mercedes takie stare auto a ma kontrolkę niesprawnego oświetlenia, gdy któraś z lampek nie działa zapala się ona, wiec wiedział ze kierunkowskaz nie chodzi.
Nie musi mieć kontrolki.. jak jeden kierunkowskaz się nie świeci to dioda miga szybciej.

Truckerek napisał/a:
@MudPie. Jak już to w tym przypadku żarówka.
Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie w liczniku jest dioda od kierunkowskazu a nie żarówka.
Jednak u mnie w W124 są żarówki
A auto masz pewnie powyżej 2000 roku a nie z 92

Mi też się to czasem zapala, a wszystkie żarówki są sprawne. Może styki zawilgocone? W końcu mój W124 ma 22 latka i podejrzewam, że jest w lepszym stanie od poniektórych rówieśników wieśwagenów czy Beemek.
P.S.
Nie spodziewałem się, że tylu sadoli może mieć "balerony". Pozdrawiam fanatyków!!!
P.S.
Nie spodziewałem się, że tylu sadoli może mieć "balerony". Pozdrawiam fanatyków!!!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie