Dzięki! Moja babka obejrzała ze mną i jest teraz na OIOMie! Za dużo suspensu, akcji i strasu jak na 20 sekund!
@Rems
Po c🤬j sie spinasz? TO nie jest moj filmik, po prostu mnie rozbawil to postanowilem go wrzucic... jak widac rozbawil ponad 50 osob, a ze jestes jakims p🤬lonym snobem to zachowaj to dla siebie i nie komentuj
Po c🤬j sie spinasz? TO nie jest moj filmik, po prostu mnie rozbawil to postanowilem go wrzucic... jak widac rozbawil ponad 50 osob, a ze jestes jakims p🤬lonym snobem to zachowaj to dla siebie i nie komentuj

podpis użytkownika
Weź daj mi spokój.

Niech pier***nie o ścianę swoim je**nym srajfonem albo Galaxy S 18 jak już chce być taki k***a zabawny. Rzadko dodaje tutaj komentarze, ale takie filmiki śmieszą juz chyba tylko skończonych kretynów.

"ja nie wiem dlaczego coraz większą popularność zbierają coraz to bardziej debilne filmy... najpierw laptop teraz to gówno.
w łeb se p🤬lnij ośle j🤬y."
Spoleczesnstwo oglupione, nastawione na szal, nie na sztuke i nauke.
w łeb se p🤬lnij ośle j🤬y."
Spoleczesnstwo oglupione, nastawione na szal, nie na sztuke i nauke.
W następnym odcinku niech debil pokaże jak siebie wyłącza przy pomocy nożyczek, przynajmniej będzie materiał na harda.
podpis użytkownika
Domyślcie się gdzie mam wasze ostrzeżenia

666masakra, No pop🤬liło cię? Chyba zły adres masz w przeglądarce, jeśli szukasz tu sztuki i dystyngowanego humoru.

Piwko i szacunek tym, którzy potrafią się cieszyć z małych rzeczy