Marihuana przez niektórych uznawana za lekarstwo narodów może też nieść negatywne skutki na zdrowiu człowieka. Sam takich skutków doświadczyłem, palić przestałem ale mam zamiar rychło wrócić do tej profesji
Enjoy
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-08-26, 10:29
@Józef Piłsudski
Proponowałbym zmienić nick bo swoją głupotą beszcześcisz tak wielkiego człowieka.
dal bym jointa
jednak nie może
więc dam piwo
Józef Piłsudski@ aleś ty mądry a jak wytłumaczysz mi że w mózgu sa receptory kannabinoidowe CB1 oraz CB2 ,a teraz powiedz mi czy masz jakieś od alkoholu ,myślę że jedydnym problemem jest to że ludzie przeginają z zażywaniem to tak jak byś zjadł za dużo czekolady i zrobi CI sie niedobrze i sie porzygasz ,tak jak wypijesz za dużo i rano masz kaca tylko w alkoholu najgorsze jest to że po wypiciu możesz jeszcze kogoś zabić w samochodzie bądź lać swoją żonę po powrocie do domu do tego dochodza zniszczenia komórek nerwowych w mózgu ,wątroby i wielu innych
Dla tego nie rozumiem czemu zioło jest nielegalne ,to też jest sposób na zrobienie sobie krzywdy wiec czemu go zakazywać skoro papierosy i alkohol są legalne :/
Idę przysmażyć co nieco :*
konto usunięte
2012-08-26, 10:49
proponuję zmienić na Jarosław "to marihuana jest z konopi?" Kaczyński. Podobny poziom wiedzy, józek
konto usunięte
2012-08-26, 10:50
Roszp no super historia, teraz idź pod monopolowy usłyszysz ciekawsze
konto usunięte
2012-08-26, 11:02
@Roszp
To co kolega wyżej napisał. Wszystko trzeba brać z umiarem. Jeżeli będziesz codziennie pił to nie popadniesz w alkoholizm? Jeżeli nie masz umiaru w tym co robisz to tak się kończy. Jak myślisz czemu też kolega popadł w to. Pewnie znasz przysłowie "zakazany owoc smakuje lepiej". Załóżmy gdybyś miał swój alkohol dostępny tylko w innym kraju i do niego wyjechał to nie pił byś codziennie? Założe się gdyby marihuana była legalna w Polsce to ludzie by rzadziej palili i palili by sort ze źródła czystego a nie mieszane gówna z chemią jakie teraz dilerzy sprzedają małolatom. Sam pale od 3 lat co jakiś czas i nigdy z tym problemu nie miałem, to samo z alkoholem.
A jak nigdy nie paliłem, i zamiaru zapalić nie mam, wolę się piwka napić lub wódeczki, ew taniego wina :]
konto usunięte
2012-08-26, 12:53
konto usunięte
2012-08-26, 13:00
Pierwszy film 8:45, już wiem od kogo ściągnął pomysł ten z🤬b Palikot.
konto usunięte
2012-08-26, 13:04
Prawda, w Polsce znajdziesz więcej chemii niż czystego stuffu, naprawdę trzeba by mieć kilka dobrych źródeł żeby porównać. Teraz chyba maczają w czymś, dzieki temu ma intensywny zapach (wiele osób tak sprawdza stuff)
A co do historii z wieloletnimi palaczami i nagłym odstawieniem... Występuje ogólne rozdrażnienie, czasem problemy ze snem - identycznie jest w przypadku papierosów czy alkoholu
konto usunięte
2012-08-26, 14:23