Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:36
Narkotyki- Marihuana :D
konto usunięte • 2012-08-25, 22:44
Marihuana przez niektórych uznawana za lekarstwo narodów może też nieść negatywne skutki na zdrowiu człowieka. Sam takich skutków doświadczyłem, palić przestałem ale mam zamiar rychło wrócić do tej profesji

Enjoy
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2012-08-26, 10:29 25
@Józef Piłsudski
Proponowałbym zmienić nick bo swoją głupotą beszcześcisz tak wielkiego człowieka.
Zgłoś
cryptic 2012-08-26, 10:44 2
dal bym jointa

jednak nie może
więc dam piwo
Zgłoś
andreez91 2012-08-26, 10:46 12
Józef Piłsudski@ aleś ty mądry a jak wytłumaczysz mi że w mózgu sa receptory kannabinoidowe CB1 oraz CB2 ,a teraz powiedz mi czy masz jakieś od alkoholu ,myślę że jedydnym problemem jest to że ludzie przeginają z zażywaniem to tak jak byś zjadł za dużo czekolady i zrobi CI sie niedobrze i sie porzygasz ,tak jak wypijesz za dużo i rano masz kaca tylko w alkoholu najgorsze jest to że po wypiciu możesz jeszcze kogoś zabić w samochodzie bądź lać swoją żonę po powrocie do domu do tego dochodza zniszczenia komórek nerwowych w mózgu ,wątroby i wielu innych
Dla tego nie rozumiem czemu zioło jest nielegalne ,to też jest sposób na zrobienie sobie krzywdy wiec czemu go zakazywać skoro papierosy i alkohol są legalne :/
Idę przysmażyć co nieco :*
Zgłoś
Roszp 2012-08-26, 10:47 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-26, 10:49
proponuję zmienić na Jarosław "to marihuana jest z konopi?" Kaczyński. Podobny poziom wiedzy, józek
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-26, 10:50 6
Roszp no super historia, teraz idź pod monopolowy usłyszysz ciekawsze
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-26, 11:02 3
@Roszp
To co kolega wyżej napisał. Wszystko trzeba brać z umiarem. Jeżeli będziesz codziennie pił to nie popadniesz w alkoholizm? Jeżeli nie masz umiaru w tym co robisz to tak się kończy. Jak myślisz czemu też kolega popadł w to. Pewnie znasz przysłowie "zakazany owoc smakuje lepiej". Załóżmy gdybyś miał swój alkohol dostępny tylko w innym kraju i do niego wyjechał to nie pił byś codziennie? Założe się gdyby marihuana była legalna w Polsce to ludzie by rzadziej palili i palili by sort ze źródła czystego a nie mieszane gówna z chemią jakie teraz dilerzy sprzedają małolatom. Sam pale od 3 lat co jakiś czas i nigdy z tym problemu nie miałem, to samo z alkoholem.
Zgłoś
Anders Breivik 2012-08-26, 11:59 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Bartsone92 2012-08-26, 12:00 4
Zgłoś
Suka_Blyat 2012-08-26, 12:11
A jak nigdy nie paliłem, i zamiaru zapalić nie mam, wolę się piwka napić lub wódeczki, ew taniego wina :]
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-26, 12:53
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-26, 13:00
Pierwszy film 8:45, już wiem od kogo ściągnął pomysł ten z🤬b Palikot.
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-26, 13:04
Prawda, w Polsce znajdziesz więcej chemii niż czystego stuffu, naprawdę trzeba by mieć kilka dobrych źródeł żeby porównać. Teraz chyba maczają w czymś, dzieki temu ma intensywny zapach (wiele osób tak sprawdza stuff)
A co do historii z wieloletnimi palaczami i nagłym odstawieniem... Występuje ogólne rozdrażnienie, czasem problemy ze snem - identycznie jest w przypadku papierosów czy alkoholu
Zgłoś
uladrakula 2012-08-26, 13:25
Zgłoś
konto usunięte 2012-08-26, 14:23 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem