I nie nazywaj mnie lewakiem kaleko intelektualny - ja zaś ciebie mogę nazwać mordercą. Bo jedynie połową sukcesu mordercy jest sam czyn: czy można nazwać kogoś, kto działał w afekcie, od imienia tego, co zrobił?

so whaat, Sam się p🤬lnij w ten twój zj🤬y lewacki łeb gimbusie...
![]()
idź w cholerę człowieku. przeczytałeś o "lewactwie" na sadolu i chcesz zaistnieć? wytrzyj mleko spod noska i użyj mózgu. domagasz się Polskiej wersji Breivika? to może odrazu się zap🤬l, oszczędzisz pracy swojemu idolowi, a i społeczeństwu wyjdzie to na dobre. czcicie zwykłego morderce i terrorystę, który zabił niewinnych ludzi, strzelając do nich jak do kaczek. powtarzam postulat - niech wszyscy wielbiciele tego idioty p🤬lną się w głowe

-Hej, co się dzieje w tym temacie? O, ciekawe, ale mam inne zdanie niż wy...
-LEWAK!!! LEWAK!!! LEWAK!!! LEWAK!!! LEWAK!!! LEWAK!!! LEWAK!!!
sadistic.pl delivers...
5 dni na sadisticu i mysli że jest u siebie
podpis użytkownika
Loośne Gatki 1410- 2013[*]podpis użytkownika
"Jak powstają twoje posty?" - gdy mnie ktoś tak spytaZak🤬ię z laczka i poprawię z kopyta.
ojejku ale się lewaczki oburzyły
![]()
Twój ból dupy jest o wiele bardziej zabawny.

"Oglądam harda jedząc obiad, ale jestem fajny"... Sam raz powiedziałem o tym że ludzkie szczątki nie robią na mnie wrażenia, a jak parzę na zwierzęta to nie mogę scierpieć, dostałem pareset piw... Teraz w co drugim temacie o zwierzętach na hardzie widzę swój miliard razy powielany przez debili (oczywiście jestem świadomy tego że niektórzy robią to nieświadomie) komentarz...
Gimbusy, bądźcie bardziej oryginalni...
Co do tematu...
Poj🤬o was...
Mądry Polak po szkodzie...
A przed szkodą głupi.

Wszystkie gimbusy przeczytały słowo "lewak", "lewacka k🤬a" itp. a teraz żeby być fajnym używają w każdym temacie tego słowa... Tak samo jak innych milion razy powtarzanych schematów np:
"Oglądam harda jedząc obiad, ale jestem fajny"... Sam raz powiedziałem o tym że ludzkie szczątki nie robią na mnie wrażenia, a jak parzę na zwierzęta to nie mogę scierpieć, dostałem pareset piw... Teraz w co drugim temacie o zwierzętach na hardzie widzę swój miliard razy powielany przez debili (oczywiście jestem świadomy tego że niektórzy robią to nieświadomie) komentarz...
Gimbusy, bądźcie bardziej oryginalni...
Co do tematu...
Poj🤬o was...
Mądry Polak po szkodzie...
A przed szkodą głupi.
zapomniales wspomniec o ateistach i osobach ktore razi patriotyzm ...
podpis użytkownika
'Who you are is not fixed for all of eternity. A man could forge himself anew if he so wanted.'Christopher Paolini