konto usunięte
2015-08-24, 20:12
Przecież to jest fake, a Miles87 to najgorszy frajer z całego sadistica, pluję na ciebie świnio
No niech jeszcze ktoś napisze że fake, bo to wcale nie takie oczywiste i za mało ogólnie tutaj razy napisane
Akurat oglądałem to na żywo, kibicowałem naszym, mogliśmy to wygrać bo prowadziliśmy ogólnie, ale po 3 mapach było 2:1.
Fakt były buczenia i gwizdy, ale polacy byli tam mniejszością na trybunach, kiedy kamera akurat była zwrócona na naszych oni krzyczeli "Virtus Pro" (nazwa naszej drużyny). To krzyczeli inni ludzie, a że akurat to był mecz polaków i przegraliśmy to od razu niby my jesteśmy winni. Krzyczeli tam fani innych drużyn za to, że przeciwna drużyna (Fnatic ze Szewcji) po raz kolejny jest w finale bo większość kibiców innych drużyn ich nie lubi. Na serio, nie widzieć takiego fotomontażu jak np w 0:22 gdzie są krzyki a wszyscy mają usta pozamykane? Musiałem to napisać bo mnie wuj strzelił jak to inni łyknęli.
Jest filmik jak te szmaty z fnatic nie chcą podać przeciwnikowi ręki po meczu, mimo że fejk to gwizdy i tak zasłużone.
To jest fake osobiście oglądałem na żywo
Nawet jeśli polacy tak by się zachowali to byłoby dla mnie zrozumiałe.
Oto dlaczego: