📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:16

Aw3s0m3 napisał/a:
Skuter to nie motor
racja, trzeba chyba być p🤬dunią intelektualną żeby tego nie móc pojąć. druga sprawa, że taki kibel z silnikiem 600ccm rozpędza się do ponad 150km/h, więc nie kazdy skuter to taki stereotypowy prykacz z blokadą na 40km/h.
jako anegdotkę powiem jeszcze, ze pierwszy skuter zaprojektował inzynier lotnictwa, którego motywacją była niechęć do motocykli.
kevlarx napisał/a:
jako anegdotkę powiem jeszcze, ze pierwszy skuter zaprojektował inzynier lotnictwa, którego motywacją była niechęć do motocykli.
ale za to lubił chodzić w sukienkach i zaprojektował pojazd pod siebie, żeby mu się wygodnie wsiadało

kevlarx napisał/a:
Jako anegdotkę powiem, że motocykl (wcześniej motorower) został zaprojektowany aby ludzie których nie stać na samochód mogli kupić tańszą alternatywę do własnego przemieszczania się.
Powtórzę stare, chińskie przysłowie:
"Skutery są dla chłopaków, którzy kochają motocykle i innych chłopaków".
"Skutery są dla chłopaków, którzy kochają motocykle i innych chłopaków".

@Velture
to że gardzisz użytkownikami jednośladów (biedakami kuhwa) to już wiemy, zapomniałeś podkreslic, że stać Cię na auto.
to że gardzisz użytkownikami jednośladów (biedakami kuhwa) to już wiemy, zapomniałeś podkreslic, że stać Cię na auto.

Velture
nie bulwersuj się, bo zawału dostaniesz
ale fakt, ten gościo jest idiotą, a mówię to jako motocyklista
nie bulwersuj się, bo zawału dostaniesz
ale fakt, ten gościo jest idiotą, a mówię to jako motocyklista

A mnie drażni "polaczki" "cebulaczki" itp. z ust Polaków.
Chcesz się dalej licytować?
Chcesz się dalej licytować?
Mam mieszane uczucia, niby motop🤬deczka, ale ja bym się nie odważyła tak wariować, więc jakieś ryzyko podjął

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie