Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2 minuty temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2017-07-24, 16:20 4
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2017-07-24, 17:13 3
Aw3s0m3 napisał/a:

Skuter to nie motor

racja, trzeba chyba być p🤬dunią intelektualną żeby tego nie móc pojąć. druga sprawa, że taki kibel z silnikiem 600ccm rozpędza się do ponad 150km/h, więc nie kazdy skuter to taki stereotypowy prykacz z blokadą na 40km/h.

jako anegdotkę powiem jeszcze, ze pierwszy skuter zaprojektował inzynier lotnictwa, którego motywacją była niechęć do motocykli.
Zgłoś
konto usunięte 2017-07-24, 17:21 17
tak mi się skojarzyło
Zgłoś
RustyRat 2017-07-24, 17:22 2
kevlarx napisał/a:

jako anegdotkę powiem jeszcze, ze pierwszy skuter zaprojektował inzynier lotnictwa, którego motywacją była niechęć do motocykli.

ale za to lubił chodzić w sukienkach i zaprojektował pojazd pod siebie, żeby mu się wygodnie wsiadało
Zgłoś
~Velture 2017-07-24, 18:22 1
kevlarx napisał/a:

Jako anegdotkę powiem, że motocykl (wcześniej motorower) został zaprojektowany aby ludzie których nie stać na samochód mogli kupić tańszą alternatywę do własnego przemieszczania się.

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Absdef 2017-07-24, 18:32 4
Powtórzę stare, chińskie przysłowie:

"Skutery są dla chłopaków, którzy kochają motocykle i innych chłopaków".
Zgłoś
Goldi85 2017-07-24, 18:33 1
Ryj zdarty !! piwko !!
Zgłoś
konto usunięte 2017-07-24, 19:17 1
@Velture
to że gardzisz użytkownikami jednośladów (biedakami kuhwa) to już wiemy, zapomniałeś podkreslic, że stać Cię na auto.
Zgłoś
~Velture 2017-07-24, 19:37 5
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.

podpis użytkownika

Zgłoś
konto usunięte 2017-07-24, 19:44 2
Velture
nie bulwersuj się, bo zawału dostaniesz
ale fakt, ten gościo jest idiotą, a mówię to jako motocyklista
Zgłoś
konto usunięte 2017-07-24, 20:53 2
Zgłoś
~Velture 2017-07-24, 21:57 1
A mnie drażni "polaczki" "cebulaczki" itp. z ust Polaków.

Chcesz się dalej licytować?

podpis użytkownika

Zgłoś
jedrzej152 2017-07-24, 22:21 2
Zgłoś
~kotka_w_piwnicy 2017-07-24, 22:52 1
Mam mieszane uczucia, niby motop🤬deczka, ale ja bym się nie odważyła tak wariować, więc jakieś ryzyko podjął
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem