👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Qwa czytam te wasze komentarze i aż serce rośnie jako sokolnikowi który właśnie w ten sposób definitywnie "przepłasza" te gówniaki. Zdrówko za wad ludziska!

Raz84, Zajmujesz się tym w celach hobbystycznych czy zawodowo?
Trudno jest takie zwierze utrzymać? Czy jak mam duży balkon w bloku to dam radę to ogarnąć?
Trudno jest takie zwierze utrzymać? Czy jak mam duży balkon w bloku to dam radę to ogarnąć?
Zawodowo. Na początek ogarnij jakieś książki. Wiedza to podstawa. Później kursy uprawnienia i jedziesz z tematem. Emma Ford Falconry art practise. Marek Cieślikowski Sokolnictwo na początek. Daruj se kursy robione przez firmy sokolnicze, skok na kase. Balkon odpada.
Art. 193. Kto wdziera się do cudzego domu, mieszkania, lokalu, pomieszczenia albo ogrodzonego terenu albo wbrew żądaniu osoby uprawnionej miejsca takiego nie opuszcza, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
No no, jaszczomp Ty to sobie teraz nagrabiłeś!
No no, jaszczomp Ty to sobie teraz nagrabiłeś!

Cytat:
Zajebisty. Z dwojga złego wolę zostać osrany przez gołębia, niż przez jastrzębia.
Na filmie jest sokół wędrowny i mało prawdopodobne, żeby Cię osrał. Natomiast pełno jest wszędzie na dworcach latających i srających szczurów.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie