👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
alphauser napisał/a:
Nie może zabraknąć czarnego super saiyan'a
![]()
chyba chlopak nie wzial swojej dziennej dawki lekow

Eh. Mogliby nakręcić jeszcze z jeden sezon, dwa, ewentualnie pierdyliard. Marzenia

Jak "PAMIĘTAMY [*]" jak w 2013 oficjalnie wydany zostanie nowy film ? Dragon Ball żyje!
)
saiyanisland.com/2012/07/new-dragon-ball-z-movie-confirmed-for-march-2013/

saiyanisland.com/2012/07/new-dragon-ball-z-movie-confirmed-for-march-2013/

Arcymistrz!
P.S. Nie ma nic gorszego od amerykańskiego dubingu
P.S. Nie ma nic gorszego od amerykańskiego dubingu

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie