Główna Poczekalnia (3) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 25 minut temu
Narzekacie na sądy w Polsce?
~DMT • 2017-07-16, 20:12
Croydon, UK. Właściciel dwóch takich oto kiprów, świadczący usługi w zakresie wywozu pozostałości po budowach, postanowił zaoszczędzić na wysypisku i stwierdził, że taniej będzie gdzieś te odpady porzucić... Jak widzimy na załączonym materiale, został nagrany.

Nagroda?

Rok bezwzględnego więzienia, ORAZ obydwa samochody, które były jego źródłem utrzymania do niszczarki...

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
lordindycznik 2017-07-16, 23:37
Jeżeli to prawda to wyrok zasadny, każdy następny się zastanowi co robi jak wie, że za takie rzeczy może iść siedzieć + zabiorą mu nie tanie autka
Zgłoś
~DMT 2017-07-16, 23:42 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
buczkog 2017-07-16, 23:46
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2017-07-16, 23:53
Chyba maja takie prawo by narzedzie przestepstwa po wyroku zostalo zniszczone.
Zgłoś
konto usunięte 2017-07-17, 0:11
@UP ~MaszAyahuaskę
Nadal wyczuwam fake. Chyba że film jest skręcony tak że pomyliły im się auta. Bo kasowany jest inny niż ten co na filmiku na początku.
Zgłoś
Liton 2017-07-17, 0:31
Zgłoś
veritaz 2017-07-17, 3:48
A tytuł to jaki ma związek z opisem?
Zgłoś
HalfGod 2017-07-17, 10:32 2
Zgłoś
konto usunięte 2017-07-17, 10:53 1
MaszAyahuaskę napisał/a:

Myślę, że dailymail jest dość wiarygodnym źródłem.

Dailymail i The Sun to gazety podobne do faktu.
Zgłoś
marioglaz 2017-07-17, 12:34
Smieszne jest to ze w Londynie najlepiej cyganie zajmuja sie gruzem wlasnie w taki sposob jak to sie mowi ZRYJ GRUZ CYGANIE !!!
Zgłoś
korinogaro 2017-07-17, 17:08
Goś nie tylko porzucił gruz ale zrobił to na drodze. Być może mało uczęszczanej ale jednak.
Zgłoś
konto usunięte 2017-07-18, 11:20
Jak można wywalić komuś śmieci pod domem, blokując wyjazd z garażu i czuć się bezkarnym? Równie dobrze mógł od razu dokonać zrzutu pod posterunkiem.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem