📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
🔥
Hobby
- teraz popularne

Tych kartek bez powodu nie wywieszali: dailymail.co.uk/news/article-3659842/No-Polish-vermin-Police-investiga...
co za patologia.
Naprawdę się czasem zastanawiam jak to jest być takim idiotą?
Naprawdę się czasem zastanawiam jak to jest być takim idiotą?
Mrrm napisał/a:
Z ryja i zachowania typowi wyborcy PiS
Przecież Polaczki zagraniczniaczki to głównie na PO głosowali.

Starter pack polskiego emigranta w UK: audi a6 c5 2.4 benzyna, forklift operator przez agencje i te ubrania z hucznymi polskimi napisami patriotycznymi.
silwerbalk napisał/a:
Ja pie**ole i myśmy ich wpuścili do kraju ..... k***a syn sąsiada wrócił z UK j***ny burak i Ćwiek z niego. Wozi się j***ny jak król lew zaj***ł wjazd swoją zj***ną audicą że nawet bramki nie otworzysz a jak prosisz żeby przestawił kawałek dalej to HeHeHe w h*ju to mam..... I właśnie tacy powinni być odstrzeleni bo z takich nie ma najmniejszego pożytku tutaj ja bym ich k***a nie wpuszczał niech giną na granicy jak meksykanie.... A jak jeszcze raz mi zastawi bramke swoją gnojowicą to mu ją po prostu przeciągne kawałek i jak będzie burzył to mu odpowiem HeHe w h*ju to mam...
Liczę na video z tego zdarzenia

Dobrze ze takie pisowskie bydło wyjechało. I jeszcze lepiej że teraz nie będą mogli głosować

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie