Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 7 minut temu
🔥 Hobby - teraz popularne
Touch_Of_Madness 2020-03-31, 20:10 2
Tych kartek bez powodu nie wywieszali: dailymail.co.uk/news/article-3659842/No-Polish-vermin-Police-investiga...
Zgłoś
jakuzapk 2020-03-31, 21:16
co za patologia.
Naprawdę się czasem zastanawiam jak to jest być takim idiotą?
Zgłoś
polakwrocek 2020-03-31, 21:35 3
Mrrm napisał/a:

Z ryja i zachowania typowi wyborcy PiS

Przecież Polaczki zagraniczniaczki to głównie na PO głosowali.
Zgłoś
konto usunięte 2020-03-31, 21:45
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
luki29 2020-03-31, 21:47
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2020-03-31, 21:56
13 : 13 PiS vs po
Zgłoś
konto usunięte 2020-03-31, 22:26 3
Starter pack polskiego emigranta w UK: audi a6 c5 2.4 benzyna, forklift operator przez agencje i te ubrania z hucznymi polskimi napisami patriotycznymi.
Zgłoś
BloodBoy 2020-03-31, 22:37 3
silwerbalk napisał/a:

Ja pie**ole i myśmy ich wpuścili do kraju ..... k***a syn sąsiada wrócił z UK j***ny burak i Ćwiek z niego. Wozi się j***ny jak król lew zaj***ł wjazd swoją zj***ną audicą że nawet bramki nie otworzysz a jak prosisz żeby przestawił kawałek dalej to HeHeHe w h*ju to mam..... I właśnie tacy powinni być odstrzeleni bo z takich nie ma najmniejszego pożytku tutaj ja bym ich k***a nie wpuszczał niech giną na granicy jak meksykanie.... A jak jeszcze raz mi zastawi bramke swoją gnojowicą to mu ją po prostu przeciągne kawałek i jak będzie burzył to mu odpowiem HeHe w h*ju to mam...

Liczę na video z tego zdarzenia

Zgłoś
aret 2020-03-31, 22:40
Zgłoś
Wiewór 2020-03-31, 22:49 1
Dobrze ze takie pisowskie bydło wyjechało. I jeszcze lepiej że teraz nie będą mogli głosować
Zgłoś
kampton 2020-03-31, 23:26 3
Zgłoś
twentyfree 2020-03-31, 23:51
Zgłoś
Marek_0485_pol 2020-04-01, 0:04
Niech już tam zostaną...
Zgłoś
Verano 2020-04-01, 0:39
Zgłoś
adamo4242 2020-04-01, 2:49
Telewizorek i tak byl przeznaczony na smieci , posprzataja i bedzie cacy.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem