Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
perun88 2010-11-28, 20:03 1
i tak to właśnie u nas wygląda

podpis użytkownika

Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.!
Zgłoś
meyogi 2010-11-28, 20:40 3
danan ja jestem z policji. a op🤬lasz k🤬a chyba ty lody żulom za sklepem. każdy czasami dosypia. a tobie c🤬j w dupe. CHWPD = Chwała Wam Dzielni Policjanci ale komara sobie zaj🤬i hehe nie ma co. też tak robię
Zgłoś
krzychu1388 2010-11-28, 20:59 2
clio napisał/a:

To co oni k🤬a mają mają "przerwę na drzemkę"?
Przysługuje im pewnie jakaś przerwa na drugie śniadanie.

Jeżeli są w radiowozie i są w umundurowaniu to są na służbie.

Co Ty byś chciał, żeby za Twoje pieniądze, jakiś policjant po służbie wracał sobie do swojej wioski radiowozem?

Pracują po 8 godzin, więc nie przysługuje im żadna drzemka w umundurowaniu.

Na 8 godzin przysługuje 20 min. przerwy! co ty myślisz, że każdy będzie tak jak ty kanapkę przez 20 min. wp🤬lał?? Ja osobiście po paru godzinach takiej roboty też bym wolał przymknąć gdzieś oko na 10 min. A jeśli już mówisz o umundurowaniu to policjant jest na służbie 24 godziny na dobę bez względu na to czy jest faktycznie w pracy czy na urlopie. A wybacz żeby oni przebierali się na 20 min. przerwy żeby tylko szanownego pana ~clio nie oburzyć !!!
Zgłoś
S................w 2010-11-28, 21:04 3
krzychu1388 napisał/a:

Na 8 godzin przysługuje 20 min. przerwy! co ty myślisz, że każdy będzie tak jak ty kanapkę przez 20 min. wp🤬lał?? Ja osobiście po paru godzinach takiej roboty też bym wolał przymknąć gdzieś oko na 10 min. A jeśli już mówisz o umundurowaniu to policjant jest na służbie 24 godziny na dobę bez względu na to czy jest faktycznie w pracy czy na urlopie. A wybacz żeby oni przebierali się na 20 min. przerwy żeby tylko szanownego pana ~clio nie oburzyć !!!

A c🤬j mnie obchodzą te Wasze policyjne wywody.
Ja tu zbieram piwa.
Zgłoś
matx 2010-11-28, 22:23 2
clio napisał/a:

To co oni k🤬a mają mają "przerwę na drzemkę"?
Przysługuje im pewnie jakaś przerwa na drugie śniadanie.
Jeżeli są w radiowozie i są w umundurowaniu to są na służbie.
Co Ty byś chciał, żeby za Twoje pieniądze, jakiś policjant po służbie wracał sobie do swojej wioski radiowozem?
Pracują po 8 godzin, więc nie przysługuje im żadna drzemka w umundurowaniu.

Jesli ktos ma przerwe to moze robi co mu sie k🤬a podoba, jedni jedza, drudzy czytaja a inni spia. Sa w radiowozie i w umundurowani, wiec sie ciesz ,ze nie marnuja beznyny zeby wracac na komisariat albo c🤬j wie gdzie, tylko zostali w miejscu gdzie nikomu tez nie przeszkadzaja.
To ze tobie nie przysluguje zadna drzemka, przerwa to juz twoj problem.

Zolner napisał/a:

a Ty co, starego w policji masz, że taki spięty jak struna jesteś?

A c🤬j cie to obchdzi. Ciesz sie ,ze cie nie okradli, ze twoja matka siedzi w kuchni a nie na hardzie. Bo bez policji sam byc porzadku nie ogarnal.

Danam napisał/a:

co z p🤬dy strzelasz ? z policji jestes czy ktos z rodziny ? wszyscy widzimy ze sie op🤬laja i nie ma co gadac

A jesli jestem z policji i cala moja rodzina tez to co mi zrobisz? Pobijesz mnie czy razem z kolegami mi pojedziesz wiazanke przez internet?
Nie wszyscy, nie wszyscy. Mow za siebie. Typowy kozak co wszedzie uzywa liczbe mnoga bo sam jest jedna wielka c🤬a. Ciesz sie, ze istnieje policja bo juz dawno byc dostal ladny wp🤬l i rodzicow bys na hardzie ogladal.

clio napisał/a:

A c🤬j mnie obchodzą te Wasze policyjne wywody.
Ja tu zbieram piwa.

to po c🤬ja sie odzywasz?

podpis użytkownika

"... W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud.