👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
radek225 napisał/a:
Bardziej do Flodzi,
Szkolna 17
radek225 napisał/a:
Bardziej do Flodzi,
Szkolna 17
masz jeszcze jakies glupie pomysly? chcesz zobaczyc hard to namierz go poprzez smak sera spod napleta. mi sie za bardzo zyc nie chce to sie nim zajme chociaz.
Znalazł sobie kobietę, klimacik bdsm, coś nie pykło i depeczka się mści upubliczniając materiał.
Gdzieś jest więcej tych filmów i zdjęć z nim? Na portalach piszą o wielu nagraniach.
Lobo24 napisał/a:
Dlatego właśnie tych pojebów krzyżowano.
dlaczego konkretnie? z ciekawości pytam.
Ależ nic się nie stało. Co tam ze mamy kolejny przypadek księdza zwyrola
Polaczki i tak jutro tłumnie rusza do kościołów wrzucać kasę do kapelusza i wysłuchiwać morałów od takich typów
Polaczki i tak jutro tłumnie rusza do kościołów wrzucać kasę do kapelusza i wysłuchiwać morałów od takich typów
jeszcze jakieś członki bronią zwyrola xD podobno program Ziarno w TVP chcą specjalnie dla księcia przemianować na NASIENIE
p47 napisał/a:
masz jeszcze jakies glupie pomysly? chcesz zobaczyc hard to namierz go poprzez smak sera spod napleta. mi sie za bardzo zyc nie chce to sie nim zajme chociaz.
To nie pisz takich rzeczy w sieci.
Druga sprawa.... Bo nie chce mi się tego gówna nawet obejrzeć, on przypadkiem nie swojej kobitce cos w klimatach bdsm proponuje?
Dla zainteresowanych cały artykuł na temat powyższego zdarzenia:

p47 napisał/a:
Co!??!!??

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie