Braun z przyjacielem Rosjaninem 3 lata po cofnięciu wizy dziennikarskiej owemu koledze (Leonidowi Swiridowowi) przez podejrzenie działań agenturalnych na rzecz Rosji.
Dla pewnej równowagi mógłbym wrzucić setkę zdjęć gauleitera Tuska z samym generalissimusem Putinem.
Następny zmanipulowany przez pejsiate media frajer, który uważa, że jak ktoś nie śpiewa w jednym chórze z mainstreamem, to musi być to ruski agent.
Skoro masz dowody na ruską agenturę Grzesia, to śmigaj ze zgłoszeniem do prokuratury, jak nie ,to przestań powtarzać te debilne, oklepane teksty.

Tutaj na Placu Czerwonym z Leonidem Swiridowem który ma zakaz wjazdu do strefy Schengen a w Polsce podejrzewany był o szpiegostwo.
Te konfiarskie onuce co chwilę do Moskwy latały. Czy jest to zabronione? Nie ale wnioski można samemu wyciągnąć.
Ty chyba gamoniu nie wiesz co piszesz.
Braun powita armię rosyjską kwiatami gamoniu.
Następny zmanipulowany przez pejsiate media frajer, który uważa, że jak ktoś nie śpiewa w jednym chórze z mainstreamem, to musi być to ruski agent.
Skoro masz dowody na ruską agenturę Grzesia, to śmigaj ze zgłoszeniem do prokuratury, jak nie ,to przestań powtarzać te debilne, oklepane teksty.
w 2019 roku braun, sam na siebie złoył pismo do chyba pruszkowskiej prokuratury aby go przeswietlili czy serio jest ruskim agentem bo miał juz dośc tego pomawiania, prokuratura niczego nie znalazła, ato ze braun ma zdjecie z jakimś ruskiem to wynik krecenia filmu ... wszystkim zmanipulowanym przez propagande choooj w dooope
Tyle żę Braun nie jest daunem w przeciwieństwie do autora wstawki. Wiele mu zarzucali ale ostatecznie nie znaleziono podstaw prawnych do ukarania. Przy takiej nagonce nie mogli mu nic zrobić
Sprawdź co to znaczy agent wpływu i zastanów się czy żeby współpracować z elementami wywiadu trzeba mieć w ogóle bezpośredni kontakt z mundurowymi.
Jeśli żródlem Twojej wiedzy jest okopress, to nie ma sensu czytać wypowiedzi. Miłego dnia życzę.
O sprawie słyszałem dawno od znajomego, a zdjęcie teraz wziąłem z google grafika - to o czym piszę jest faktem, dookoła faktów mogą być różne opinie.
Ja przedstawiłem fakt, poparłem zdjęciem na dowód, wszystko do zweryfikowania samemu.
To że w ogóle twoją pierwszą reakcją na fakt sprzeczny z twoim wyobrażeniem rzeczywistości jest wyparcie i zmiana tematu na twoją subiektywną niechęć (do obiektywnie lewackich) mediów które między innymi (prawicowe źródła tak samo raportowały tego newsa) nagłaśniały tę aferę wskazuje na twoją niezdolność do zmiany opinii i wyciągania wniosków.
Jak już komuś pisałem, polecam film, świetne wprowadzenie do poruszania się w sferze informacyjnej: youtube.com/watch?v=T1vW8YDDCSc
[ Dodano 2024-10-05, 17:58 ]
Dla pewnej równowagi mógłbym wrzucić setkę zdjęć gauleitera Tuska z samym generalissimusem Putinem.

Mówisz i masz, Tuska nie szanuję i nie lubię a Brauna szanuję tylko po prostu uważam za element podejrzany ze względu na prorosyjskość i ruskie wpływy.
Nie pamiętam jaki był kontekst spotkania Tuska z Putinem, ale zauważę tylko że spotkanie dwóch polityków z obecnością mediów to co innego niż przyjacielska wizyta u kolegi w Moskwie i samo wydarzenie nie jest podejrzane a jedynie ton w jakim miało miejsce i to co się na spotkaniu działo.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie